Call of Duty

Nemhogy ki lehet védeni a kivégzéseket, még killt is szerezhetünk vele! | Warzone & MW


Új funkció vagy csak egy glitch?

Egészen érdekes dologra lett figyelmes az egyik Modern Warfare játékos az egyik meccse közepette. Mikor előrántotta kését, hogy a busz mögül előbújó ellenfelét ledobja vele, egy másik ellenséges játékos ezt megneszelve hátulról próbálta őt meglepni egy kivégző mozdulattal. Ami ezután történt az egészen meglepő:

mikor a kivégző animáció megkezdődött, a meglepett játékos késsel a kezében megfordult és leterítette a támadót. Mindezt a finisher move animációja részeként.

Had no idea you could parry a finisher. Anyone have any details? Do you have to hold the trigger with the throwing knife? from modernwarfare

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozhatta a jelenséget, de többen egy bizonyos szituációban jelentkező glitchre gyanakodnak. Ezt talán cáfolja az animáció gördülékenysége, mely inkább egy helyzet (és talán kés) specifikus fícsörről árulkodik, biztosat viszont nem tudni róla. Ha utóbbi bizonyul igaznak, akkor egy egészen új funkcióról van szó, kérdéses, hogy a szerencsén kívül még hogyan sikerülhet mindezt megismételni!

Mindenesetre jelenleg úgy tűnik, hogy nemcsak ki lehet védekezni a kivégzéseket, hanem vissza is lehet belőle úgy támadni, hogy a lopakodó fél lesz végül az áldozat.

Szavazz a Warzone-ra a legjobb Multiplayer kategóriában, és nyerj!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva