Akciók

Ha imádod az indie játékokat akkor irány az Xbox Store, mert óriási akcióban vannak!


A héten igazán remek indie játékokra csaphatunk le olcsóbban!

Épp csak véget ért az Xbox Store dupla akciója, mely során egészen remek játékokra csaphattunk le Halloween és a The Mandalorian évadnyitányának alkalmával, viszont ahogyan lenni szokott, mától újabb címek kaptak mondhatni pofátlanul olcsó árcímkét.

Ezen a héten leginkább az indie játékok szerelmesei fognak örülni, ugyanis az ID@Xbox akcióban kizárólag független fejlesztésű címek kaptak helyet.

Mivel tonnányi egyedi és kreatív játékról van szó, azoknak is érdemes lehet végigpörgetni a listát, akik egyébként nem túlzottan játszanak kis fejlesztésű játékokkal, egészen biztosan találnak egyet-kettőt, ami elnyeri tetszésüket.

Az akcióban többek között olyan játékokra csaphatunk le, mint az Ultimate Chicken Horse (1495 ft), a Reus (445 ft), az Armikorg (595 ft), a Haimrk (795 ft), a Layers of Fear (995 ft), a Kholat (995 ft), a Painsstripe (1195 ft), a Superhot (1995 ft), a Wolf Among Us (2295 ft), vagy a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing trilógia (3120 ft) és a Deathtrap (795 ft).

Az akció – ahogy már megszokhattátok – egy teljes hétig érhető el, ez esetben november 10-ig az Xbox Store-ból.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva