Gaming

A világ legnépszerűbb K-pop lánycsapata novemberben PUBG-t fog streamelni!


BLACKPINK in your PUBG match!

A világ méltán legnépszerűbb és legsikeresebb K-pop lánycsapata, a BLACKPINK igen mozgalmas esztendőn van túl. Év elején Lady Gagával, később pedig Selena Gomezzel készítettek közös számot, a ‘How You Like That’ című daluk Guiness Rekordot döntött – rögtön ötöt -, Youtube-on saját vlog műsorba kezdtek, első koreai lánybandaként meghódították az MTV Video Music Awards-ot, ezután megjelent az első nagylemezük, a ‘The Album’, majd a Netflixel karöltve egy BLACKPINK dokumentumfilmet is leforgattak.

Ha mindez nem lenne elég, szeptemberben a PUBG-vel is kollaboráltak, mely keretén belül számos BLACKPINK tematikájú kozmetikumra csaphattak le a rajongó játékosok.

A játék kínai illetőségű kiadójával való együttműködés egy újabb fejezethez érkezett, és bejelentették, hogy Jisoo, Jennie, Lisa és Rosé novemberben egy ‘FUN MATCH’ Gameplay Show-ra keresztelt élő PUBG Mobile streamben egyesítik erejüket. 

A meccsekbe becsatlakozik majd a koreai énekes Kim Hee-chul, illetve két streamer, DDEDDEDDEDDE és BEENU is, hogy segítsék a lányok esetleges győzelmét. Pontos dátumot egyelőre nem osztottak meg, ezért érdemes lehet figyelni a lányok Youtube csatornáját és Twitter oldalát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva