Hearthstone

Ha egyszer egy üzlet beindul: felgyorsultak a bemutatók, újabb 5 lapot ismerhettünk meg


Újabb adag érkezett.

Reggel már írtunk arról, hogy végre folytatódott a Madness at the Darkmoon Faire kiegészítő lapbemutatója, méghozzá 2 Hunter kártyával:

Madness at the Darkmoon Faire: végre folytatódott a bemutató, 2 Hunter lapot ismerhettünk meg

Azóta 5 újabb lapról rántotta le a leplet a Blizzard, pörgessük végig ezeket!

r/hearthstone - Renowned Performer is a New Demon Common Hunter Minion

A Renowner Performer egy tök jó kis aréna kártya, de valószínűleg ennél több szerep nem jut majd neki: nem rossz, hogy van hatása az asztalra és hagy is maga után valamit, de ez kevés a mostani erőszint mellett.

Nem úgy Il’gynoth! Bőven van fantázia a kártyában, ugyanis a Demon Hunter alapvetően gyorsan szeretné lezárni a meccseket, nem gyógyulgatni – ráadásul ő maga is Lifeasteles, szóval magára is aktivizálódik.

r/hearthstone - New Card Revealed - Il'gynoth

Jó lehet Warblades mellett is például.

Ha már fegyverek, itt a Paladin új epic lapja is:

r/hearthstone - New card - Hammer of the Naaru

A Hammer of the Naaru jól illeszkedhet az eddigi Pure Paladin vonalba, ráadásul duplán van hatása az asztalra a fegyver és a tauntos elementál által – nem hangzik rosszul!

r/hearthstone - New Card: Expendable Performers

A feláldozható Illidarik segíthetik a DH kontrollosabb vonalát: 7 manáért kapunk egy leszedést, de ha úgy alakítjuk, akkor még 7 lény hátra is marad – elég jó érték rejlik tehát benne.

Nincs elérhető leírás.

Végezetül pedig jöjjön a Prize Looter, mely a combo aktivizálásakor annyiszor lő egyet egy minionba, ahány más lapot kijátszottunk a körben: akár kemény leszedés is lehet belőle 1 manáért, meglátjuk mi lesz végül belőle.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva