Counter Strike

Gigászi harcban bukott, az alsó ágon folytatja a Budapest Five az ESEA Advanced rájátszásban


Bizalomra adott okot a játék, de végül a Real Betis jutott tovább.

Tegnap este játszotta a BP Five az ESEA Advanced top. 16-os playoff körét a Real Betis ellen. A név nem átverés, ez az együttes a Sevilla-i labdarúgóklub Esport csapata. Dust 2-n indul a küzdelem, amit a Real választott. Az első félidőt 9:6-ra meg is nyerték és a másodikban is hozták tovább a formájukat, egészen 15:9-ig meneteltek. Ám itt feltámadtak a mieink, és egy pazar 6 körös comebacket tudtak hozni.

Sajnos a BP5 a 18:17-es vezetésnél nem tudta lezárni a pályát, és ez végzetesnek bizonyult számukra, ugyanis a második hosszabbítást már a svédek hozták el 22:20-ra. Így mentek a csapatok a második pályára, Nuke-ra, amit a mieink választottak és stabilan nyerni is tudtak rajta. Sima 10:5-ös félidő után 16:10-re pontot is tettek a mapra, ami biztatónak tűnt a mindent eldöntő harmadik pályára nézve. Ám sajnos pont a vártak ellentéte történt Infernón. Az első félidő még jól nézett ki, melyet a Real Betis nyert meg 8:7-re a védekező oldalon. De T oldalon sokkal keményebbek voltak, mint bárki várta volna, elkezdték futószalagon szállítani a köröket, aminek egy 16:11-es mapgyőzelem lett az eredménye.

fleav elképesztően játszott | hltv.org

Fleav brutális számokat hozott, messze kimagaslott a mérkőzésből, ám ez a győzelemhez nem volt elég. Így maradt az alsó ág, ahol a Wygers-Sangal mérkőzés vesztesével találkoznak majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva