Hearthstone

Mana pusztító Warlock Epic, “végtelenszer” növelhető neutral és 1 Hunter meg 1 Mage rare jött


Érdekes lapokat mutatott be a kiadó.

Ma egy komolyabb patch kerül be, mely a játék normál módját ugyan nem érinti, de két másikat igen – ha lemaradtál róla, íme a tartalma:

Duels és Battlegrounds változtatások: ma jön a 18.6.1-es frissítés, íme a tartalma

Természetesen a standard kedvelői sem maradnak újdonság nélkül: 4 kártyát is bemutatott a Blizzard a Madness at the Darkmoon Faire kiegészítőből, nézzük is meg őket!

 

r/hearthstone - New card - Petting Zoo

A Petting Zoo meghálálja a secret használatot: lerak az asztalra egy 3-3-as lényt, majd annyiszor megismétlődik ez az effekt, ahány secretünk van. Ez azt jelenti, hogy ha a 3. körben rakjuk ki és a másodikban letettünk egy secretet, akkor azért egy elég komoly asztalunk lesz már a játék elején.

r/hearthstone - New Card - Revenant Rascal

A Revenant Rascal nem túl érdekes, azonban annál erősebb: 3 mana 3-3 nem túl jó, de oké szint, viszont az, hogy elpusztít 1 manakristályt (minket kevésbé érdekel, nyilván Zoolockban gondolkozva) az elég jól hátráltathatja az ellenfelet és segítheti kiépülést.

r/hearthstone - New card - Horrendous Growth

Az új kiegészítővel bekerül a Corrupt kulcsszó, mely azt tudja, hogy mindannyiszor érvényesül, ahányszor egy, a lapnál drágább kártyát játszunk ki, miközben az adott lap a kezünkben van. Az eddig látott ilyen mechanikájú kártyák egyszer tudtak kisülni, ez viszont végtelenszer tud elméletben kapni +1+1/-et – nyilván a gyakorlatban azért van limit.

r/hearthstone - New Card Revealed - Ring Toss

Végezetül egy másik Corrupt kártyával zárunk, melyet a Mage kap: a Ring Toss által felfedezhetünk, és az asztalra rakhatunk egy Secretet, ha pedig érvényesül a bónusz, akkor kettő ilyenre van lehetőségünk.

Ha lemaradtál az előző adagról, ide kattintva pótolhatod.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva