Hearthstone

Futószalagon az új lapok: 9 további kártyát ismerhettünk meg az új kiegészítőből


Íme az új adag.

17-én végre bekerül a játékba az új kiegészítő, a Madness at the Darkmoon Faire, ami pedig azt jelenti, hogy záporoznak napról napra a lap bemutatók. Mi igyekszünk minden egyes lapot folyamatosan összeszedni, a legutóbbi adagot ide kattintva érhetitek el. Most pedig nézzük mi érkezett még tegnap és ma hajnalban!

r/hearthstone - New card - The Nameless One

Anonymus barátunk kifejezetten érdekes lett: egy Spellbreaker effekt és egy lopás egyben. Flexibilis, erős, nem nagyon kér enni (szinergia), jó eséllyel alap lesz a Priest deckek nagy részében, de nagyon minimum tech kártya válik belőle.

r/hearthstone - New Card Revealed - E.T.C God of Metal

Rush, de mégis charge? E.T.C. rendesen felgyorsítja az ölést, talán a legkeményebb szinergiát a seprűvel alkotja.

Ringmaster Whatley a másik Warrior legendary:

r/hearthstone - New Warrior Legendary - Ringmaster Whatley

A mester eléggé hasonlít a Curatorra: 1-1-el kisebb, nincs tauntja, viszont 2 manával olcsóbban húzhat akár hármat – kell építeni rá, de elég durva érték rejlik benne, a Curatort is bőven játszották, ennek is megvan rá minden esélye.

r/hearthstone - New Warrior Epic Weapon - Ringmaster's Baton

Kihúztuk azt a Mech-Dragon-Pirate hármast? Jöhet a buff! A Ringmaster’s Baton ugyan nem egy combos fegyver, inkább csak pingel, de a handbuff része kifejezetten erős – más kérdés, hogy ez egyszer már megbukott a mean streets of gadgetzan kiegészítőben, de az erőszinten is sok múlik.

r/hearthstone - New Card Revealed - Carousel Gryphon

Elég unalmas ez a Paladin common, de nem is célja másnak lenni: az erőszint a lényeg, mely adott esetben 5 mana 8-8 Divine Shield, Taunt lehet, ami enyhén szólva nem gyenge.

A kis szotyikat buffoló stílus is kapott egy lapot, mely így a wildban lévő Quartermaster játszó pajtása lehet (már amennyiben nem odd verziót nyomunk), standardben egyelőre nem egyértelmű a helye.

New Card - Quartermaster - Card Discussion - Hearthstone General - HearthPwn Forums - HearthPwn

r/hearthstone - New Card: Wicked Whispers

Egyelőre úgy tűnik alapvetően a Zoo irányt tápolja a Blizzard ebben a kiegészítőben, a Wicked Whispers jó eséllyel helyet kap benne.

Ticket Master is a New Rogue Card Revealed for Hearthstone's Darkmoon Faire Expansion - Out of Cards

Valeera egy elég lassú lapot kapott a jegymester személyében: korrekt statok, már csak az a kérdés, hogy a random 3-3-ak megérnek-e egy slotot a pakliban – nincs kizárva.

Ez pedig a token:

r/hearthstone - The Token art from Ticket Master

r/hearthstone - New Card Revealed - Stiltstepper

Zárásképp itt a Demon Hunter egyik epic lapja, mely 3-ért elég agresszív statokat és kentrip képességet kapott, de ha ez nem lenne elég, akkor ha kirakjuk a körben a húzott kártyát, kap 4 sebzést hősünk – mi ez, ha nem egy kellemes agresszív lap?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva