Valorant

Nem lett elsöprő siker a Valorant ötödik pályája, Icebox!


Valakinek bejön, többek viszont ki nem állhatják.

Napra pontosan egy hónapja írtunk arról, hogy érkezik a Valorant új pályája, Icebox. Aztán a legutóbbi, 1.11-es frissítésben már a Competitive játékmódba is bekerült, november végétől pedig már a versenyeken is játszható lesz. De mit gondol minderről a közösség?

Az új tartalmat a játékosok mindig izgatottan várják, ez a a játék ötödik pályájával sem történt másképp. A bejelentő videót követően felrobbant a Twitter és a Reddit, hiszen Icebox hangulata és tematikája azonnal megfogta az embereket, ráadásul öt pályával már – valamely map ismétlése nélkül is – kivitelezhető egy BO5-ös mérkőzés.

Egyelőre nem túl népszerű…

A fejlesztők szerdán jelentették be Twitteren, hogy a pálya november 30-tól lesz elérhető az esport versenyeken, azaz a legtöbb régió esetében a december 3-án kezdődő First Strike-on lehet majd a debütálása.

Akadnak akik egyenesen azért kiáltanak, hogy Icebox teljesen kerüljön ki a játékból, hiszen egyszerre túl sok szöget kell tartani, továbbá sok helyet kell letisztázni, ha területet akarsz nyerni.

A helyzetet a számos vertikális találkozási pont sem segíti, amikor a magaslati előny könnyen eldönti egy-egy párharc sorsát. A lenti tweetelő arra is felhívja a figyelmet, hogy több pályán (pl. Split) is éppen azért módosított a Riot, hogy ne kelljen végtelen számú helyre benézni.

A Valorant subredditen egy szavazást is szenteltek a pálya körüli kérdéskörnek, a végeredmény pedig nem lett túl biztató. A több, mint 2500 szavazóból 600-an választottak pozitív, 830-an pedig negatív reakciót, míg ezernél is többen a “meh“, azaz az “elmegy, de nem vagyok vele megelégedve” kategóriába esnek.

A sok-sok negatív kritika ellenére tehát akadnak, akik szeretik a pályát, de sokkal jobban megosztja a közösséget, mint amennyire az elfogadható tud lenni. Bizonyára fognak érkezni még változtatások, illetve az esport versenyek is jó visszajelzést adhatnak majd. Ha nem kerül elő sokszor és a profik is panaszkodnak, akkor biztosan ráncfelvarrást kap majd.

Forrás: Dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva