Hearthstone

Madness at the Darkmoon Faire: 6 új kártya érkezett legutóbb, köztük egy Rogue legendary


Összeszedtük a legutóbbi adagot.

Már csak 10 nap és bekerül a játékba az új kiegészítő, ami azt jelenti, hogy elkezdett alaposan belehúzni a Blizzard a lapok bemutatójába. Ha követtek minket, akkor minden lapról értesülhettek, a legutóbbi adagot az alábbi cikkben találjátok:

Futószalagon az új lapok: 9 további kártyát ismerhettünk meg az új kiegészítőből

Azóta újabb 6 lapot láthattunk, pörgessük végig őket!

A pengés asszony Illidan seregét erősíti majd: hatért a 6-6 rush elég gyengén hangzik, azonban ha egy manáért sikerül kihozni – nem kicsi a feltétele, hősünknek minimum 6 támadással kell rendelkezni az adott körben – akkor 1-ért már sokkal keményebb. Pont ennél a class-nál ezt nem lehetetlen összehozni, úgyhogy lehet fantázia a kártyában.

r/hearthstone - New Card - Fire Breather

 

A mai másik démont a Warlock kapja, ami jó barátja társainak: kettőt sebez minden minionba, ami nem démon. Négyért egy lénybe épített asztaltépés? A demonwrath látott playt korábban, így ennek a lapnak is bőven megvan rá az esélye.

r/hearthstone - New Card Revealed - Rigged Faire Game

Az új 3 manás Mage secretbe elég komoly jutalom van beleépítve: ha az ellenfél körében semennyit nem sebeződtünk, akkor három lapot húz nekünk – hogy mennyire megengedhető 3 manánál ezt kirakni, az már más kérdés, de egyszer csak aktivizálódik.

r/hearthstone - New card - Occult Conjurer

Ha már secretek, akkor az Occult Conjurer nem maradhat ki: ha van egy aktív secretünk, akkor kijátszásakor lemásolja önmagát. Nem túl izgalmas, de az fix, hogy 4-ért nem kevés két darab 4-4-es lény…

r/hearthstone - New card - Tent Trasher

Újabb Rush minion, mely olcsón a játékba jöhet: a Tent Trasher 1 manát olcsóbbodik minden egyéni altípusos lény után. Tekintve, hogy a Menagerie Warriort tolja ebben a kiegészítőben a Blizzard, bőven megvan rá az esélye, hogy asztalt lásson, de igazából Dragon Warriorban is jó, már 4 manáért megéri kirakni.

r/hearthstone - New Card Revealed

Végezetül pedig egy Rogue legendary-vel zárunk: a Grand Empress Shek’zara 6-ért jön, kellemes statokkal és kifejezetten erős képességgel. Felfedezni egy lapot és adott esetben kettőt is felhúzni belőle nem gyenge value play, ráadásul az 5-7 miatt az asztalra is bőven elfogadható lényt teszünk le, jónak tűnik a kártya!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva