Call of Duty

Még meg sem jelent, de már árulják a csalásokat a Cold War-hoz!


A csalók már a spájzban vannak!

Csalók mindig is voltak, vannak és lesznek, és sajnos a Call of Duty-t sem kímélik, de főleg az ingyenes Warzone megjelenése óta szaporodott meg jócskán a számuk. Az Activision persze tűzzel vassal harcol ellenük, de úgy tűnik az egyik legnagyobb csalásokat árusító oldal perbe fogása és lelövése sem bizonyul elégnek, valahogyan mindig visszatérnek.

A csalók a Cold War bétáját sem kímélték, aminek szintén teljesen nyílt és ingyenes voltát kihasználva demózták a régi-új cheat programokat, amiket most kicsi módosítva ugyan, de már el is kezdtek árulni. 

Mindezt a Vice Motherboard szúrta ki, ami egészen konkrétan megnevezte az első embert, aki már csalásokat árul a legújabb, egyébként még meg sem jelent CoD felvonáshoz. A szóban forgó programozó nem más, mint a csaló programjairól kétes hírnévre szert tevő Ryan Schrum, a Perfect-Aim alkotója (SchruminatOr – ha találkoznátok vele online), aki az oldalnak azt mondta, hogy szerinte ezek a csalások igen mókásak, hiszen semmi mást nem kell tennie a játékosnak, csak nyomnia a W-t, a program pedig minden mást megcsinál helyette.

Schrum azt is elárulta, hogy a Cold War nyílt bétájában legalább 800 játékos használt olyan csalást, amit tőle vásároltak.

Mindeközben az Activision munkatársai is bőszen dolgoznak, a napokban például újabb frissítést kapott a csalásokat kiszűrő rendszer, ami így újabb pár ezer csalótól szabadította meg a tisztes játékosközösséget. A munka pedig folytatódik és megígérték, hogy az eddigieknél hatásosabban lépnek majd fel a csalók ellen, akik nagyon úgy tűnik nem állnak le, és megállíthatatlanul robognak tovább a november 13-i megjelenés felé.

Schrum azzal zárta mondandóját, hogy az Activision kezdetben jól fogja kezelni majd a problémát, de számára így sem telik többe pár óránál frissíteni a rendszeren. Jó hír viszont, hogy az újságnak való kérkedését előbb a Bungie, majd az Activision is megneszelte, így könnyedén beazonosították, munkáját pedig azonnal leállították. Ezek után Schrum üzenetet küldött a szerzőnek, melyben elmondta, hogy a továbbiakban nem készít és árusít csalásokat a Call of Duty: Black Ops – Cold War-hoz.

A kérdés csupán az, hogy vajon miért nem lehet így fellépni minden csalásokat árusító oldallal szemben?!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva