Gaming

Egyszerűen fantasztikus lett a PlayStation 5 visszafele kompatibilitása a Digital Foundry szerint!


Ennek sok konzolrajongó fog örülni.

Azt már régóta tudjuk, hogy a Microsoft a következő generációt nem tudja elképzelni a régebbiek nélkül, hiszen a vadiúj konzoljaikon XBOX ONE, XBOX360 és pár klasszikus XBOX címmel egyaránt játszhatunk valami egészen elképesztő formában. Ezt a Sony sem hagyhatta válasz nélkül, aki korábban azt ígérte a rajongóknak, hogy szinte minden PlayStation 4 játékot tolhatnak majd a PlayStation 5 kétféle verzióján.

Ezt nézték meg alaposabban a Digital Foundry arcai, akik már a videójuk elején leszögezik, hogy rengeteg PlayStation 4 címmel tesztelték le a PlayStation 5 visszafele kompatibilitását, ami szerintük egészen nagyszerű lett. Szerintük a Sony vadiúj konzolja a régebbi alkotások futtatásában és megjelenítésében is alaposan állva hagyja a PlayStation 4 Pro-t, ugyanis nem csak magasabb FPS-számmal, hanem lényegesen szebb vizuális effektekkel is operál.

Így aztán a legtöbb előző generációs játék már betonstabil 60 fpssel nyüstölhető, de természetesen lesznek olyanok is, amiknek a 120 fps sem fog gondot okozni. Ilyen lesz például a Devil May Cry V: Special Edition, a Rainbow Six Siege és a WRC 9 is, viszont biztosak vagyunk abban, hogy a jövőben fog még ez a lista bővülni.

Azt pedig senkinek sem szabad elfelejtenie, hogy ha az újdonsült PlayStation 5 tulajdonosok előfizetnek a PlayStation Plusra, akkor hozzáférnek a PlayStation Plus Collection-höz is, amivel az előző generáció legmeghatározóbb 20 játékát érhetik el. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy már a konzol premierjekor olyan sikervárományos exkluzív játékok jelennek meg PlayStation 5-re, mint a Spider-Man Miles Morales, a Demon’s Souls Remake, a Godfall, vagy éppen a Sackboy: A Big Adventure, így bőven lesz mivel játszani a Sony legújabb konzolján.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva