R6

Bemutató előtti spoiler: Ash, Hibana és Jäger is változhat, íme Aruni logója


Ezek jöhetnek hamarosan.

Rövidesen lerántja a leplet az Operation Neon Dawnról a Ubisoft, de még előtte összeszedtük nektek a Redditen keringő pletykákat, vagy fogalmazhatunk úgy, hogy nem hivatalos infókat. Ezek később szoktak jönni, nem feltétlen van benne a reveal panelben (az operátor változásokra gondolunk), úgyhogy pörgessük is végig őket már most!

Ash trades her Flash Bangs against an Claymore with Twitch and gets +1 Breaching Round. from Rainbow6

Ash és Twitch másodlagos eszközt cserélhet: Twitch megkapja a Flash Grenade-eket, míg Ash innentől Claymore-ral játszhat – emellé viszont kap +1 töltényt a gadgetjéhez.

Y5S4 stuff from Rainbow6

A Skyscraper rework most jön, ez világos, itt Aruni louadoutja az újdonság: rendelkezésére áll majd egy DMR, mely egyedi lesz a védők körében!

Hibana can now choose how many pellets she wants to use from Rainbow6

Hibana a következő szezontól választhat majd, hogy hány sörétet használ el – nem rossz kis buff!

Jager Nerf/Rework from Rainbow6

Erről még nincs kép, így ez a legkevésbé biztos, de Jägert átdolgozhatják: 2 helyett 1 charge lesz/ADS, viszont Twitch-hez és Echo-hoz hasonlóan újratöltődik az eszköz, tehát nem lehet majd kifárasztani végleg. Ez összességében egy nerfnek tűnik, kevesebb utility-t kell eltolni arra, hogy kivegyük őket – pláne ha ugyanúgy 30 másodpercenként kap majd 1 töltést.

r/Rainbow6 - Arun-runi logo

Végezetül pedig ez lesz Aruni logója.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva