Gaming

Elképesztően jól néz ki a vadiúj előzetest kapó Spider-Man Miles Morales!


Most már tényleg csak pár napot kell kibírni a megjelenésig.

Az elmúlt napokban hihetetlenül felpörgött a marketinggépezet a PlayStation 5 kapcsán, ugyanis megkaptuk a konzol első review videóit, letesztelték a visszafele kompatibilitását, megmutatták a vadiúj felhasználói felületét és a Demon’s Souls remake is kapott egy újabb játékmenet videót. Ezúttal pedig a Spider-Man Miles Morales lesz terítéken, ami a megjelenés előtti launch előzetessel próbálja meg képbe hozni a játékosokat.

A legújabb trailerben még egyszer ráerősítenek a készítők arra, hogy bár Miles Morales átveszi Peter Parker helyét, de teljesen más Pókember lesz, mint elődje. Miles ugyanis rendkívül forrófejű, ami miatt sokszor meggondolatlanul ugrik bele a legdurvább dolgokba, de még a leghúzósabb szituációkból is ki tudja vágni magát különleges képességeivel.

Aki játszott az előző résszel és/vagy a Rocksteady féle Batman Arkham játékokkal, az tudja, hogy a harcrendszer eddig is rendkívül élvezetes küzdelmeket garantált, amit a legújabb epizódban még tovább csiszolnak az Insomniac Games munkatársai. Ezt már láthattuk korábban az első boss harc kapcsán, a lopakodó üzemmód megmutatásakor és a végtelenül aranyos Spider-Cat színrelépésekor is.

Ugyanakkor a látványvilágra se lesz majd panasz a Spider-Man Miles Morales esetén, hiszen kétféle grafikai móddal, valamint PlayStation 5-ön elképesztő részletességgel fog hamarosan debütálni. Mindezt a Digital Foundry pár nappal ezelőtti videójában is megcsodálhatjuk, amiben a srácok – jó szokásukhoz híven – alaposan kivesézik a játékot és annak vizuális világát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva