Gaming

Izgalmas újdonságok derültek ki a PlayStation 5 konzoljaival kapcsolatban!


A Sony nem bízza a véletlenre a hype-ot.

Bár világszerte hiány van a PlayStation 5-ből – ami miatt leginkább a koronavírus okolható -, azért hamarosan lesznek olyan szerencsések, akik Európában november 19-én végre megkapják a Sony következő generációs konzolját. Azt már tudjuk, hogy a gép, a felhasználói felület és a visszafele kompatibilitás rendben lesz, de a japán gyártó a minap újabb finomságokat árult el a legújabb szerzeményükkel kapcsolatban.

A PlayStation 5 menürendszere most közelebbről is bemutatkozik!

Ennek hála megtudhattuk, hogy a PlayStation 5 játékok esetén nem kell majd aggódni a régiókorlát miatt, így gyakorlatilag újonnan, vagy akár használtan is bárhonnan beszerezhetjük majd a minket érdeklő címeket, amik problémamentesen fognak futni a frissen megszerzett konzolunkon. Egyúttal megerősítést nyert, hogy a legújabb gép támogatni fogja a PlayStation Now szolgáltatást, aminek hála a PlayStation 4-nél korábbi generációk meghatározó játékaival is lehet majd nosztalgiázni.

További jó hír, hogy a generációk közötti játék is működni fog, így ugyanazzal a címmel egyszerre tudnak majd online játszani a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös felhasználók. Annak viszont kevesen fognak örülni, hogy az első időszakban nem lehet majd bővíteni a belső, SSD tárhelyet, de az valamelyest könnyebbség lesz, hogy a PS4-es alkotásokat külső USB-s adattárolóról is tudjuk majd futtatni.

Egyszerűen fantasztikus lett a PlayStation 5 visszafele kompatibilitása a Digital Foundry szerint!

Mindezek mellett a PlayStation 5 mindkét változata támogatni fogja a 8K felbontást is, viszont az 1440p-t nem, így mindenki akkor jár majd a legjobban, ha monitor helyett egy jobb tévét szerez majd be hozzá magának.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva