Counter Strike

Erről van szó! Már a legjobb 12 között a BP Five az ESEA Advanced playoffban


2:1-re verték a spanyol Wygerst az alsó ágon.

Sajnos a felső ági nyitómeccsen nagy csatában, de kikapott a Budapest Five az ESEA Advanced ligájának 35. szezonjának rájátszásában. Ám az alsó ágon eddig remek a folytatás, a spanyol Wygers-t 2:1-re verték a mieink.

Gigászi harcban bukott, az alsó ágon folytatja a Budapest Five az ESEA Advanced rájátszásban

Az előzetes statisztikák alapján a Wygers nagyjából egy súlycsoportot képvisel a BP5-al, sőt még a csoportban jobb köraránnyal, ám ugyanolyan győzelem/vereség statisztikával zártak. A felső ágon a Sangal Esportstól kaptak ki 2:1-re úgy kerültek a magyarok mellé az alsón.

A Bo3-as találkozó első mapját a magyarok választották, ahol elsöprő győzelmet arattak. Nuke-on 16:2-re alázták a spanyolokat, úthenger módjára gázoltak át rajtuk. Ezek után jött Vertigo, amit úgy tűnik egyre jobban szeretnek, és tudnak is játszani a mieink. Az első félidőt T-ből 9:6-ra nyerte az ellenfél, ám a BP5 is megmutatta, hogy jól tudnak támadni. De sajnos nem eléggé, 15:12-nél még ugyan két kört tudtak hozni torzsiék, de végül 16:14-re a Wygers tudta magáénak a mapgyőzelmet. Pedig a mini-comeback sem kezdődött rosszul:

Végül a decider Trainre vonatoztak a játékosok, ahol az első félidőt 8:7-re, de megnyerték a mieink T-ből. Így a második már nem okozott különösebb problémát a csapatnak, 16:10-re lezárták a pályát, ezzel pedig 2:1-re megnyerték a találkozót. A Wygers így kiesett a playoffból, a Budapest Five pedig 12-én az Izako Boars csapatával csap majd össze az alsó ág következő körében.

A mérkőzés számokban: torzsi és fleav voltak a legerősebbek, kory a legtöbb entryt tudhatta magáénak. Jó látni, hogy egy spanyol sem fért fel a kiemelt számok helyére | hltv.org

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva