Fifa

Jordán Beni kiemelkedő teljesítménnyel valósággal felszántotta a Weekend League-et!


A magyar FIFA esportolók kirobbanó formában teljesítenek!

Szinte minden valamirevaló FIFA játékos részt vett már a játékban bárki számára elérhető kompetitív megmérettetéseinek csúcsában, a Weekend League-ben, így aligha mondok újdonságot azzal, hogy az ott játszott meccsek az Ultimate Team leginkább embert próbálóbbjai.

Viszont magyarként mostanság egyébként sem kell túlzottan szégyenkeznünk, ha futballról van szó, hát még ha megnézzük, hogy a FIFA e-sportoló kiválóságaink rendre az átlag felett teljesítenek.

A legutóbbi Weekend League-et az eSport Szombathely Sportegyesület kiemelkedő tehetsége, Jordán “JordanBeast” Benedek egészen elképesztő 30 győzelemmel és 0 vereséggel zárta, mellyel ismét bekerült a világ 200 legjobban teljesítő játékosa közé, mindezt méghozzá első magyarként.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

1st 30-0 in Hungary! ✅ Top200 ✅ Köszönöm mindenkinek a szurkolást!❤️🎮 Megyünk előre!!🙏 #jordanbeast

JordanBeast15 (@jordan_beast15) által megosztott bejegyzés,

Beni idén egészen óriási formában játszik, számára ugyanis nem ez az első hibátlanul lehozott hétvégéje, megjárta a top100-at is, miközben bejutott a nemzetközileg is elismert Lyon E-sport egyesületének utolsó körös selejtezőjébe, ahol nagy eséllyel pályázott a csapatba kerülésre, de júniusban 5-1-re sikerült legyőznie a világbajnok MoAuba-t is, akivel lesz esélye még találkozni a Global Series FIFA Világbajnokság megmérettetésein is.

De nem csak Beni dicsekedhet komoly sikerekkel, ugyanis Magyarország első számú FIFA játékosa, Molnargabo első magyarként kvalifikálta magát a Global Series selejtezőjébe, ahonnan – a hétről hétre nyújtott egészen elsöprő teljesítményét látva – egészen nagy eséllyel jut majd tovább a következő fordulókba, és azon is túl is.

Molnargabo mellett az MTK Budapest esport Szakosztályának remeke, Majorosi “chris_maj” Krisztián is 27 győzelemmel elérte a Global Series-hez szükséges Elite 1 rangot, így az ő sikereiért is izgulhatunk majd a FIFA Világbajnoksága során. De nem mehetünk el szó nélkül a DVSC esport játékosainak teljesítménye mellett sem, hiszen ők is egészen remek formában focizták körbe a hétégi WL-t, mely során Vadicska Olivér nyújtotta a legjobb teljesítményt 27 győzelemmel és 3 vereséggel.

A Fradi Bajnokok Ligájába való kijutása és a Magyar Labdarúgó-válogatott sikerei mellett honfitársaink a FIFA e-sport részén is kiváló formában teljesítenek, van hát miért és kikért izgulnunk az elkövetkező hetekben-hónapokban, ha futballról van szó, legyen szó a valós, vagy a virtuális gyepről!

Sok sikert srácok, veletek vagyunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva