Gaming

November 10: az elmúlt évek legfontosabb és legmozgalmasabb Xbox napja!


2020.11.10. Kedd

Elérkeztünk az elmúlt évek az egyik, ha nem a legfontosabb, de egészen biztosabb legmozgalmasabb Xboxos napjához, november 10-hez. A keddre eső nap több fronton is izgalmas dolgokat tartogat, először is hosszas várakozás után végre kezdetét veszi az Xbox következő generációja az Xbox Series X és a Series S képében, ami konzolokon eddig soha nem látott lehetőségeket nyit meg a játékosok előtt. A másik pedig egy elképesztő méretű Game Pass növekedést és erősödést jelent, ugyanis az EA Play is ezen a napon olvad bele az Xbox legnagyobb fegyvertényének számító Game Pass szolgáltatásba.

A két előfizetés egyesülésének köszönhetően az EA több mint 60 játékát fogja azonnal elérhetővé tenni az Xbox Game Pass előfizetői számára, köztük olyan nagyágyúkkal mint a Star Wars Jedi: Fallen Order, a Battlefield V, a Battlefront 2, a Dragon Age sorozat, a Dead Space sorozat, vagy a Mass Effect sorozat.

Az EA Play kínálata a PC-s előfizetők számára egy hónappal később, december 15-én válik elérhetővé, illetve a fúzió elején a legtöbb érkező játék sajnos még nem lesz játszható az xCloud játéksteamingen keresztül Android készülékeken, így kedden csupán egy maroknyi játékot találunk a mobilos és tabletes alkalmazásban.

Xbox Game Pass - Coming Soon - November 2020
Ezekkel fogunk tudni játszani november 10-től Androidon! (Kép: Microsoft)

Az EA Play mellett nem árt megemlékezni a Bethesdáról sem, melynek felvásárlásából adódóan a következő egy-két hónapban bőséggel számíthatunk még legalább két tucatnyi minőségi óriáscím érkezésére.

Az újgenerációs Xbox megjelenését a Microsoft egy élő show-műsorral fogja megnyitni, amit online követhetünk majd nyomon, melynek promózását egészen rendhagyó formában kezdték meg. Új-Zélandon ugyanis felállítottak egy óriási Xbox Series X formájú óriáskijelzőt, ami egészen látványos és hipnotikus módon hívja fel a figyelmünket a premier napjára.

Az újdonságoknak viszont közel sincsen még vége, ugyanis az Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkezők a mai naptól kezdve egy havi Disney+ hozzáférést kapnak ajándékul. Ebből az akcióból a magyar felhasználók egyelőre kimaradnak, viszont amint a Disney szolgáltatása hivatalosan is elstartol hazánkban egészen biztosan megjelenik majd a Game Pass menüben az Előnyök fül alatt (ha nem Magyarország van beállítva országnak, akkor elméletben már most fel lehet használni, de a magyar nyelvet értelemszerűen ne keressétek benne).

És ha már Disney+, a korábban belengetett Apple TV applikáció is elérhetővé vált, így akinek van élő előfizetése az almások sorozat és film streamingjéhez, már töltheti is az applikációt a Store-ból.

Újdonságokkal bőségesen telve vágunk hát a napba, ami bizony az utóbbi idők egyik legfontosabb és legtartalmasabb napja az Xbox játékosok számára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva