Call of Duty

Idő előtt feltűnt a küldetés, amivel megszerezhetjük az RC-XD távirányítós autót! | Warzone & Modern Warfare


Érdekes eleme lesz a Warzone meccseknek az már biztos!

Egy ideje már tudhatjuk, hogy a Black Ops-széria egyik legkedveltebb killstreakje az idei Treyarch-féle felvonásban visszatér, és mivel idővel a Warzone is illeszkedik hozzá, úgy az RC-XD távirányítós robbanóautó ott is feltűnik majd.

Az Activision által megosztott programtervben ugyan azt láthattuk, hogy a Cold War fegyverei és nagyobb tartalmai az első szezon december 10-i rajtjával kerülnek a battle royale módba, ezért különösen furcsán hathat, hogy a kisautót feloldó küldetés valamilyen oknál fogva most mégis bekerült a WZ gyakorló/oktatómódjába.

A felvehető küldetés a ‘Detection’ nevet viseli, amit ha aktiválunk rövid ideig egy Heartbeat Sensor szerű detektort kapunk. A szerkezettel viszont erősen szovjet festésű radioaktív ládákat kereshetünk, melyeket meglelve jutalmul kapjuk az RC-XD-t. 

A módosított Heartbeat Sensor és a radioaktív láda (Kép: Charlie Intel)

A robbanós kisautót ezután minden funkciójában kipróbálhatjuk, ami tulajdonképpen pontosan úgy működik, ahogyan azt legutóbb már megszoktuk a Black Ops IIII-ben – tehát lehet vele ugrani, gyorsítani és ami a legfontosabb robbantani.

A járgány egyelőre elég erősnek tűnik, ezért december 10-ig egészen biztosan balanszíroznak még rajta, hogy az december 10. után már megfelelően működjön élesben. 

Az RC-XD (Kép: Charlie Intel)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva