Valorant

A need more DM az utolsó meccsen hasalt el a First Strike első nyílt kvalifikációján!


Aggodalomra semmi ok, ma már jön is a második kvalifikáció.

A need more DM csapata az elmúlt időben többször is megmutatta magát, hiszen szerepeltek számos nemzetközi tornán, de a magyar mezőnyben is láthattuk őket, hiszen részt vettek az NGES által szervezett Magyar Esport Kupa első kvalifikációján.

A magyar csapat azonban a hét elején érkezett el az első igazán nagy vízválasztóhoz, hiszen hétfőn elstartolt a Riot első saját szervezésű Valorant eseményének európai kvalifikációja. A First Strike regionális döntője 100 ezer dollárral kecsegtet, így nem véletlen, hogy crazyd33R-ék rengeteget készültek az elmúlt időben.

A hétfői játéknapon csak egy meccset kellett játszaniuk, ugyanis az első körben (top 256) kiemeltek voltak. A legjobb 128 között a Your Agony csapatát győzték le 13:8-ra, Ascent-en. A keddi napnak úgy vágtak neki, hogy két győzelemmel bejuthatnak a Play-In szakaszba.

A need more DM a top 32-ig jutott (Liquipedia).

A következő agadályt a Team 7AM jelentette, ám a srácok könnyűszerrel (13:3, Ascent) átléptek rajtuk, így jöhetett a Prodigy elleni utolsó mérkőzés. A többek között a francia Happy és a litván Boo nevével fémjelzett csapat nagy falatnak bizonyult, a need more DM Ascent-en 8:13-as vereséget szenvedett.

Ezzel tizenhat csapat már bebiztosította Play-In-es helyét, de Barcode-ék számára is maradt még esély, hiszen a mai napon már érkezik is a második nyílt kvalifikáció. Ha pedig ez sem jönne össze, vagy netalántán a Play-In jelentené a menetelés végét, akkor jövő héten még mindig ott lesz két bejutási esély az európai döntőre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva