Counter Strike

Vasárnap érkezik a MEB CS:GO zárt kvalifikációja, íme a négy meghívott csapat!


Maradt még két szabad hely, úgyhogy érdemes megpróbálni a második nyílt kvalit!

Előző cikkünkben beszámoltunk az első nyílt kvalifikáció továbbjutóiról és azt ígértük, hogy legközelebb már a zárt kvalifikáció meghívott csapataival érkezünk. Nos, akkor lássuk is, hogy melyik az a négy csapat, amely biztosan ott lesz a MEB CS:GO zárt kvalifikációján!

  • Budapest Five: coolio, torzsi, kory, fleav, kolor
  • Lenovo Legion Honvéd: Camper, sebi, C7upiX, Kamion, arbie
  • LvLUp Esport: bee, S3rGI, Zancu, sNake, Feeder
  • ZOON Esports: Friciii, Henotic, frVVV, chipsie, B3si

Egy kis emlékeztető

A Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség (NGES) által szervezett Magyar Esport Bajnokság (MEB) CS:GO versenye két nyílt kvalifikációt, egy zárt kvalifikációt és egy Final Four névre hallgató négyes tornát foglal magába.

A nyílt kvalifikációkról 2-2 csapat jut be a zárt kvalifikációba, négy meghívott csapat mellé. A nyolcas mezőnyből négy csapat jut majd be a végső szakaszra, ahol egymillió forintos összdíjazásért játszhatnak majd.

Az első nyílt kvalifikáción 27 csapat vett részt, amelyek közül a Békéscsabai E-sport Egyesület (BEE) és a Positive Vibes csapata bizonyult a legerősebbnek, így ez a két formáció már bejutott a zárt kvalifikációba. A csapatok felállása a következő:

  • Békéscsabai E-sport Egyesület: er9k, gubi, ultra, nestlaren, sl3nd
  • Positive Vibes: gejmzilla, tömli, SHIFTZZZ, Dementor, bibu

A második nyílt kvalifikációra november 14-én kerül sor: nevezni az ITT leírtak alapján tudtok, míg a mérkőzéseket a Metabro csatornáján, ITT lehet majd figyelemmel követni. A zárt kvalifikáció a rá következő napon, azaz november 15-én lesz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva