Valorant

A need more DM bejutott a First Strike Play-In szakaszába!


Az első lépés megvan, holnap jön a következő állomás!

A need more DM már az első nyílt kvalifikáción is eljutott az utolsó meccsig, de akkor és ott a Prodigy erősebbnek bizonyult. Azonban a tegnapi és mai napon megrendezésre kerülő második nyílt kvalifikáción már sikerült a bejutás, így a srácok ott lesznek a holnapi Play-In során.

A need more DM az alábbi eredményekkel jutott túl a második nyílt kvalifikáción:

  • Kiemelés (top 256)
  • 13:11 vs. All Day Long (top 128)
  • 13:4 vs. UCAM Esports (top 64)
  • 13:5 vs. BLOKES (top 32)

Hova jutottak be, mi az a Play-In? A két nyílt kvalifikációból egyaránt 16-16 csapat került tovább a következő szakaszba, a Play-In-be. A 32 csapat továbbra is BO1-es egyenes ági formátumban játszik, közülük nyolcan pedig bejutnak a rájátszásba. Ez azt jelenti, hogy a need more DM-nek holnap két meccset kell megnyernie a következő szakasz eléréséhez.

A rájátszásra szombaton és vasárnap kerül sor, ahol már BO3-ban játszanak a felek, és a négy legjobb csapat bejut a 100 ezer eurós regionális döntőbe. A magyar srácok számára is ez lehet a célkitűzés, ám ehhez még két akadályon kell túljutniuk. Szükségük van tehát a biztatásra, így amennyiben lesz a meccsekről hivatalos közvetítés, mindenképpen buzdítsátok őket a chaten!

UPDATE: Érdekesség, hogy a magyar származású Tóth “shiddy” Jérôme-mal felálló VALORANDO is bejutott a Play-In-be. A 35 éves egykori Counter-Strike játékos a Magyar Esport Kupa kvalifikációján is részt vett, sőt, a Necrotic-kal be is jutott a decemberi Final Four-ba!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva