Counter Strike

Az Izako Boars legyőzve, már pénzdíjas helyen a Budapest Five az ESEA Advanced rájátszásban!


Lendületben vannak a srácok.

Tegnap este ment le a Budapest Five újabb ESEA Advanced playoff meccse. Bár alsó ágon, de töretlen lendülettel küzdenek a srácok, most a lengyel Izako Boars csapatát verték el, ezzel pedig már legalább 750$-t tehetnek zsebre.

A hárompályás küzdelem első két mapja igencsak szorosra sikerült. Mirage-on indult a találkozó, amit a mieink választottak. A kezdés nem sikerült jól, volt 9:3-as lengyel vezetés is, végül a félidőt 9:6-ra nyerte az ellenfél. A második félidőben azonban sikerült fordítani, majd 12:14-ről egy négy körös mini-comeback keretében pedig megnyerni a saját választást.

Ezután érkezett Train, ahol nagyon jól kezdtek a magyarok. A félidő itt is 9:6 lett, csak éppen a BP Five nyerte meg. A második játékrész azonban már nem alakult ilyen rózsásan, 15:11-es állásról nem tudta befejezni a pályát a BP5, a hosszabbításra pedig megőrizte a lendületét az Izako Boars, a 19:15-re megnyert Trainnel 1:1-re módosították az állást.

Jött a mindent eldöntő Inferno, ahol a Budapest Five mostanában jól játszik. Kiderült viszont az is, hogy az Izako Boarsról ez nem mondható el. A félidőt 10:5-re hozták el a mieink, onnantól pedig esélyt sem hagytak a lengyeleknek a feltámadásra, 16:5-re lezárták a mapot, ezzel kiejtve az Izako Boarst a playoffból. Számokban ismét fleav dominált, torzsi az AWP killeket, még kory pedig az entryket zsákolta be a kiemelt eredmények közül!

Fleav és kory voltak a legjobbak a szerveren | hltv.org

Ezzel a győzelemmel a BP Five bekerült a legjobb 8 közé, ami azt jelenti, hogy legalább 750$-t nyertek. A cél a top4, ahonnan már az MDL Relegationbe, vagy az első hellyel egyenesen az MDL-be vezet az út. A következő mérkőzés hétfőn várható a Helsinki REDS ellen, nem lesz kis falat, de reméljük itt is összejön a győzelem.

Borítókép: Greg

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva