Gaming

A Demon’s Souls remakejében felfedeztek egy ajtót, ami nincs benne az eredetiben!


A Bluepoint Games a Demon's Souls-ban is letette a névjegyét!

A PlayStation 5 javarészt ázsiai megjelenésével egy időben jelent meg a Bluepoint Games – az első tesztek alapján – mesterire sikeredett Demon’s Souls újraalkotása, amely egészen elképesztő köntösbe ülteti a minden souls-like játékok nagyapját. Nem csoda hát, hogy a játékosok azonnal ráugrottak, és ugyan remake jellegéből adódóan számíthattunk változtatásokra, olyanra viszont nem, ami egyáltalán nem volt benne a From Software eredeti alkotásában.

A játékosok ugyanis a Boletarian Palace egyik fal illúziója mögött egy olyan zárt ajtót találtak, aminek kinyitásának módjára ezidáig senki sem jött rá.

Kíváncsi és fifikás játékosok a fotó módot kihasználva be tudtak nézni a misztikus ajtó mögé, így megerősíthették, hogy bizony várja ott valami a sikeresen bejutókat. Eddig viszont mint mondtam, senkinek nem sikerült rájönnie a nyitjára, pedig sokan sokfélével próbálkoztak, így hát a bent található tárgy mibenlétét egyelőre homály fedi.

A Bluepoint nem mellesleg a Shadow of the Colossus remakejében is elhelyezett egy hasonló zárt titkos ajtót, amit szintén jól elrejtett érmékkel lehetett csak kinyitni, ezért egészen biztos, hogy ebben az esetben is van valami nyitja a zárnak.

A kérdés csupán az, hogy mi?!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva