Counter Strike

Ismét nyert a Budapest Five, ezzel bejutottak az ESEA Advanced legjobb hat csapata közé!


Egy lépésre vannak az MDL Relegation-től!

Nemrég ért véget a Budapest Five és a hREDS összecsapása az ESEA Advanced S35 rájátszásában, az alsó ág harmadik fordulójában. A mérkőzésen a magyar csapat magabiztos győzelmet aratott, hiszen Dust2-n 16:6-ra, míg Train-en 16:9-re tudtak nyerni.

A Budapest Five 12-4-es mérleggel a hatodik helyen zárta az alapszakaszt, majd a playoff első körében 2:1-re kikaptak a Real Betis-től, így azonnal az alsó ágra kerültek. Ottani szereplésük azóta makulátlan: előbb a Wygers és az Izako Boars, most pedig a hREDS ötösét is búcsúztatni tudták.

A mérkőzés összesített statisztikái (HLTV).

A srácok a mai meccsen a finn hREDS ellen játszottak, amely 10-6-tal zárta az alapszakaszt, majd a rájátszásban – a Lyngby Vikings jóvoltából – ők is egyből alsó ágra kerültek, de ott a TheDice és a Project X csapatát is legyőzték.

A xartE nevével fémjelzett hREDS választotta Dust2-t, míg a Budapest Five választása Train-re esett. A magyarok már a találkozó kezdetétől fogva domináltak, mindkét pályán 10:5-tel fordultak, s előbb Dust2-n 16:6-ra, majd pedig Train-en 16:9-re győzedelmeskedtek.

A következő ellenfél csütörtökön 19:00-től a Lyngby Vikings lesz, immáron a legjobb hat között. A tét nem kevesebb, mint 2000 dollár és biztos hely az ESEA MDL Relegation szakaszában. Szurkolni akkor is a Budapest Five csatornáján lehet majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva