Gaming

Bajban a mentéseink: teljesen elveszhet az AC: Valhalla és Watch Dogs Legion haladásunk!


Ha játszol valamelyikkel, akkor most kiváltképp figyelj a mentésekre!

Assassin’s Creed Valhalla és Watch Dogs Legion játékosok tucatjai egyre gyakrabban jelentik azt a nem elhanyagolható hibát, amely következtében teljes egészében eltűnnek, pontosabban korruptálódnak a mentéseik. 

Az eset egyébként is problémás, a fenti címek hosszát ismerve viszont kifejezetten idegőrlő lehet, sokan ugyanis kénytelenek voltak újra és újra végigjátszani ugyanazokat a küldetéseket, mire sikerült végre lementeni a játékállást. A Watch Dogs esetében ez különösen bosszantó lehet, ugyanis a Valhallával szemben nincs lehetőség manuálisan menteni, így minden esetben az auto-mentés és a rosszul működő rendszer jóindulatára vagyunk bízva.

A Valhalla esetében viszont más a helyzet, ott ugyanis arról számoltak be, hogy a kézi mentések is elvésznek, ami kifejezetten fájó lehet, ha több óriási terület kipucolása és jó pár tíz szintlépés után vesszük csak észre a galibát (de itt legalább lehet próbálkozni).

A Ubisoft hivatalos fórumait ellepték a hibáról való beszámolók, így biztosak lehetünk abban, hogy már gőzerővel dolgoznak az elhárításán. Addig viszont érdemes lehet szüneteltetni a végigjátszást, esetleg árgus szemekkel figyelni a mentéseket, ellenkező esetben akár több órányi játék és elért haladás mehet a levesbe.

Így jönnek össze az assassinok és a vikingek – Assassin’s Creed Valhalla teszt

(Forrás: GamesRadar)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva