Gaming

De ki az a Jailer?


A korábbi kiegészítők elején többnyire híres arcokat kaptunk főellenségként, most meg itt van nekünk ez a Jailer. De ki is ő?

Miután a múlt hónap végén kijött a Shadowlands Story Trailere, haveri körben beszéltünk róla Discordon, a legjobban pedig a The Jailer nevű karakter ragadta meg a figyelmünket, elvégre senki nem tudta, ki ő. Eddig a kiegészítők elején javarészt híres karaktereket láthattunk ellenségként, akikkel már a Warcraft III-ban is lehetett találkozni. Ilyen például Kil’jaeden, Gul’dan, vagy épp a The Lich King. Most viszont a Jailer szerepel a bevezető videókban, ezért most megnézzük, mit lehet róla tudni.

A legismertebb jellemzője, hogy keveset lehet róla tudni, ugyanis ő a Maw nevű terület ura a Shadowlands-ben, onnan pedig még senki nem tért vissza, így senki nem tudott beszámolni a Jailerrel kapcsolatos élményeiről. Legalábbis ez a történet, de a fejlesztők persze elárultak néhány dolgot a következő kiegészítő gonoszáról.

Ion Hazzikostas, a WoW igazgatója azt mondta, hogy olyan erős, mint egy titán, talán még náluk is erősebb. Az is kiderült, hogy a Blizzard direkt egy olyan karaktert szánt ide, akivel a játékosok még sosem találkoztak korábban, de ettől függetlenül nagy szerepet szánnak a The Jailernek, akinek a neve egyébként Zovaal.

Sztori

Ami kiderült, hogy ő áll Sylvanas tettei mögött, valószínűleg ő szerette volna azt, hogy Warchief legyen, sőt, Odyn neki áldozta fel a fél szemét, hogy használhassa a Shadowlands erejét. Ha minden igaz, ő lesz a kiegészítő utolsó, nagy ellenfele, ami egészen fura az elmúlt évek kiegészítői után. Eddig nem nagyon árulták el már a megjelenés előtt, hogy kit kell legyűrni a végén, na meg mostanában ismert ellenfelek voltak. Garrosh a MoP végén, Gul’dan a WoD végén, Argus a Legion végén, legutóbb pedig N’Zoth-tal kellett megküzdeni. Most viszont itt van nekünk a Jailer, aki a titánoknál is erősebb, ha hallunk róla még többet, valószínűleg képesek leszünk méltó végső ellenfélként számon tartani őt.

A World of Warcraft következő, Shadowlands nevű kiegészítője november 23-án érkezik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva