Gaming

Elképesztően menő lett a Marvel’s Spider-Man Miles Morales fotómódja!


Minden emlékezetes pillanatot meg tudunk majd örökíteni.

A PlayStation 4 játékosok már megtapasztalhatták, a friss PlayStation 5 tulajdonosok pedig hamarosan megtudják, hogy mennyire jó lett a Marvel’s Spider-Man kiegészítőjeként felfogható Miles Morales, ami átlagosan 84% körüli értékeléseket zsebelt be. Bár korábban sokat meséltünk nektek a játékról, de még nem ejtettünk szót arról, hogy mennyire menő és egyszerre praktikus fotómódot pakoltak bele a fejlesztők.

Ugyebár a 2018-as játék megjelenését követően rengeteg kreatív fotót kaptak az Insomniac Games fejlesztői a játékosoktól, ezért már a legelején eldöntötték, hogy a következő pókkalandban még több extra lehetőséget fognak adni a felhasználók kezébe. Ennek érdekében egy ún. Light móddal bővítették a korábbi repertoárt, aminek hála a játékon belül bárhol és bármikor tudod fényelni a frissen elkészített képeidet, amivel – többek közt – még a színek intenzitását is kedvedre tudod változtatni.

Ráadásul ebbe még a természetes fény manipulálása is beletartozik, így akár a napfény szögét, valamint erősségét is tudjuk manipulálni a kívánt hatás érdekében. Emellett akár az aktuális időjárást is kikapcsolhatjuk, de a legizgalmasabb az egészben az, hogy szabadon variálhatjuk azt, hogy Miles éppen melyik pókruhában van.

Aki pedig szeretné, az egyedi matricákat és képkereteket is használhat, feliratokkal és filterekkel láthatja el a frissen elkészített fotókat, amiket aztán egészen egyszerűen lehet megosztani az ismerősökkel. Ha pedig Performance módban futtatod a játékot, akkor a fotózás erejéig automatikusan átkapcsol a rendszer Fidelity módba, hogy a 4K mellett a ray tracing technológia is szebbé tehesse a fényképeidet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva