Fifa

Szintet lép a magyar FIFA e-sport a Lenovo Legion Honvéd és a Hell Energy összefogásával!


Íme az egyik legizgalmasabb hazai FIFA e-sport kezdeményezés!

Idestova két éve, hogy a Budapesti Honvéd Sportegyesületen belül megnyitotta kapuit a Lenovo Legion Honvéd E-sport Akadémia, mely az első olyan profi e-sport központ, ahol edzők segítségével faragnak sikeres profi e-sportolót az egyszeri gémerből.

Most pedig a HELL ENERGY Magyarországgal összefogva a Honvéd sportközpontján belül hoznak létre a kifejezetten a FIFA e-sportra szakosodott edzőtermet.

A projektnek egészen nagyszabású tervekkel álltak elő, céljuk ugyanis kinevelni a jövő legnagyobb hazai FIFA játékosait. Az edzőteremben offline és online is lehetőség nyílik a gyakorlásra, sőt, a játékosok az edzések után valódi pályán is összemérhetik a tudásukat. A munkát rögtön egy sztárigazolással kezdték, méghozzá Horti Gábor személyében, aki a továbbiakban FIFA e-sport sportkommentátori szerepet tölt majd be a cégnél, így garantált a jó hangulat a HELL Honvéd meccsek és versenyek közvetítése során.

“A hazai E-sportolókkal és streamerekkel való sikeres együttműködésünk adta az ötletet, hogy egy FIFA edzőtermet hozzunk létre. Megkerestük a BHSE vezetőit, akik örömmel fogadták kezdeményezésünket, így jöhetett létre ez a különleges edzőhely, ahol az egészséges életmód jegyében a gamerek nem csak a képernyők előtt ülnek és online edzenek, hanem valóban megmozgatjuk őket valódi kispályás fociban.” – mondta Schmidt Krisztián a HELL kreatív marketingigazgatója.

Mezei Péter – a BHSE E-sport szakágvezetője szerint a Honvéd SE mindig előremutató és úttörő volt a hazai e-sport szegmensben, a HELL ENERGY-vel közösen kidolgozott projektek pedig még tovább erősíthetik a hagyományos sport és az e-sport közötti kapcsolatot. Erre pedig valóban van is lehetőség, hiszen Magyarország piacvezető energiaital gyártója olyan nevekkel dolgozik már együtt hosszú ideje, mint Kiss Ádám (AK), Kiss Norbert (Yusu TV), Német Ákos (Pierce), Jordán Benedek (JordanBeast15), vagy Surján Gergő (Suri).

A HELL ENERGY valóban nagy tervekkel áll a magyar gémer világ elé. A napokban ugyanis bejelentették, hogy partneri kapcsolatot kezdtek az ország legnagyobb videojátékos és tech csatornájával, a TheVR-al.

Az együttműködés első lépcsője a tehetségek felkutatása lesz, ezért hamarosan kezdetét veszi majd a HELL Honvéd 1v1 FIFA bajnokság, mely keretén belül kutatják fel a legjobb szabadon igazolható magyar PlayStation és Xbox játékosokat.

Ha pedig nem akarsz lemaradni az egyik legnagyszabásúbb magyar FIFA e-sport szerveződésről, akkor bizony érdemes lehet bekövetned a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia Facebook oldalát!

(Forrás és borítókép: HELL ENERGY)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva