Valorant

SZAVAZÁS: kedvenc ügynök, pálya, fegyver és még sok minden más!


Szavazz te is kedvenceidre!

A Valorant-ot először még 2019 októberében, Project A néven jelentették be, amely aztán 2020 áprilisában zárt bétába került, júniusban pedig hivatalosan is megérkezett, immáron mindenki számára elérhetően.

A Riot Games által fejlesztett ingyenes játék azóta nagy utat járt be, pedig – a bétától nézve – még csak fél éve lehet nyüstölni. Jelenleg öt pálya, tizenhárom ügynök és négy játékmód elérhető, de folyamatosan jönnek az újabb és újabb tartalmak.

Ennek ellenére elérkeztünk egy mérföldkőhöz, hiszen ezekben a hetekben kerül megrendezésre a fejlesztő első saját szervezésű eseménye, a First Strike, amely a Valorant első nagyszabású, Major eseményeként funkcionál. Emiatt úgy döntöttünk, hogy útjára indítunk egy közösségi szavazást, amelyről úgy gondoljuk, hogy felmérésnek sem lesz utolsó.

Szavazhattok kedvenc pályátokra és fegyveretekre, de arra is kíváncsiak vagyunk, hogy mely csapatok számítanak a legnagyobb közönségkedvencnek vagy például melyik ügynökön változtatnátok legszívesebben. Természetesen az eredményekről is be fogunk majd számolni!

Loading…

Borítókép: Dmitry Slivin /ArtStation/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva