Valorant

Négy meccs, négy győzelem: a need more DM ismét bejutott a First Strike Play-In szakaszába!


Folytatás pénteken, amikor már a playoff lesz a tét!

A need more DM már az első nyílt kvalifikációs részen is eljutott a Play-In-ig, ám akkor a SUMN FC útját állta a magyaroknak. Barcode és csapata a Play-In-t újra összehozta, bízzunk benne, hogy ezúttal a rájátszás is meglehet.

A need more DM az alábbi eredményekkel jutott túl a nyílt kvalifikáción:

  • 13:3 vs. Across (top 256)
  • 13:4 vs. RJX Gaming (top 128)
  • 13:6 vs. S2V Esport (top 64)
  • 13:8 vs. FeaFeaFea (top 32)

Más magyar érdekeltségű bejutásról ezúttal nem tudunk beszámolni, hiszen a THR a legjobb 64 között, míg a Necrotic a legjobb 128 között búcsúzott. Ezenkívül a Tishler-féle 5stack, a TRuve nevével fémjelzett TEAM NICE, illetve a shiddy-vel felálló VALORANDO egyaránt a top 128-as részig jutott.

Mi az a Play-In? A két nyílt kvalifikációból egyaránt 16-16 csapat kerül tovább a következő szakaszba, a Play-In-be. A 32 csapat továbbra is BO1-es egyenes ági formátumban játszik, közülük nyolcan pedig bejutnak a rájátszásba. Ez azt jelenti, hogy a need more DM-nek pénteken két meccset kell megnyernie a következő szakasz eléréséhez.

A rájátszásra szombaton és vasárnap kerül sor, ahol már BO3-ban játszanak a felek, és a négy legjobb csapat bejut a 100 ezer eurós regionális döntőbe. A magyar srácok számára is ez lehet a célkitűzés, ám ehhez még két akadályon kell túljutniuk.

Szükségük van tehát a biztatásra, így amennyiben lesz a meccsekről hivatalos (vagy netán POV) közvetítés, mindenképpen buzdítsátok őket a chaten! Sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva