Gaming

A nyílt világú játékok új generációja lesz a Cyberpunk 2077!


Két újabb előzetesen csodálhatjuk meg a Cyberpunk 2077 nagyot ígérő világát!

8 év. Ennyi ideje várunk a világ alighanem legambiciózusabb, leggrandiózusabb, legnagyobbat vállaló játékára, a Cyberpunk 2077-re. Több halasztást követően viszont úgy tűnik, hogy december 10-én végre tényleg megjelenik, a legújabb előzetesben pedig nem kevesebbet ígéri a CD Project Red, mint a nyílt világú játékok új generációját.

Az előzetes újabb mélységeiben mutatja be Night City-t, kapunk egy kis ízelítőt a képességfából, a dialógusok sokszínűségéről, de még a Keanu Reeves által megformált Johnny Silverhand-ről is megtudunk egy s mást.

És ha már Silverhand, Keanu Reeves valóban beleadott apait anyait, és elmondása szerint az eddigi karrierje alatt ez az egyik legnagyobb projekt, amiben részt vett. A karaktert teljes egészében a színészről mintázták és természetesen – ahogy már sokszor hallhattuk –, a szinkronhangja is ő lesz. Na de a CDPR és Reeves sem arról híres, hogy elaprózzák a vállalásaikat, így Night City sok-sok évvel a játék cselekménye előtt elhalálozott híres rocksztárjának a játékban látott minden apró mozdulatát is ő szolgáltatta – hála a motion capture-nek.

A munkálatokról szintén megosztottak egy hangulatos videót, amiben Keanu mesél az élményeiről és a karakterről.

A Cyberpunk 2077-et a komplett videojátékos közösség várja egy emberként. A CD Project Red gigantikusat ígér, ennek fényében pedig gigásziak az elvárások. 8 év, három konzolgeneráció, 17 Marvel mozi, 14 Assassin’s Creed, 10 Call of Duty és egy komptett Tomb Raider trilógia. Csupán ennyi ideje várunk a Cyberpunk 2077-re.

Képes lesz eleget tenni? December 10-én megtudjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva