Counter Strike

Győzött a Budapest Five, az MDL Relegation már biztosan megvan!


A spot mellett 2000 dollár ütötte a markukat! És hol van még a vége?

A Budapest Five 2:0-ra nyert a dán Lyngby Vikings ellen, ezzel bejutott a legjobb négy csapat közé az ESEA Advanced 35. szezonjában. A magyarok így már legalább 2000 dollárral lesznek gazdagabbak, de az MDL Relegation helyet sem veheti már el tőlük senki.

A Budapest Five 12-4-es mérleggel a hatodik helyen zárta az alapszakaszt, majd a playoff első körében 2:1-re kikaptak a Real Betis-től, így azonnal az alsó ágra kerültek. Azóta a Wygers, az Izako Boars, a hREDS, most pedig a Lyngby Vikings csapatát is búcsúztatni tudták.

A mai napon, a dánok elleni találkozón Mirage és Vertigo került terítékre, melyek mindegyikét 16:13-ra tudta megnyerni a Budapest Five. Érdekesség, hogy az első pályán 10:5-ös vezetéssel fordultak, viszont az ellenfél pályáján 5:10-es félidőt követően tudtak fordítani és nyerni.

A mérkőzés összesített statisztikái (HLTV).

A Budapest Five a meccspontokat egy 2v4 megnyerésével hozta össze, coolio triplájának és torzsi 1v1-ének kombinációjával:

A magyar csapat rögtön az első meccspontját ki is használta, nagyon izgulni sem kellett rajta:

A következő ellenfél jövő héten hétfőn 20:30-tól a Winstrike csapata lesz, immáron a legjobb négy között. A tét: a megszerzett 2000 dollár mellé újabb 500 dollár, illetve a top3 bebiztosítása. Szurkolni szokás szerint a Budapest Five csatornáján lehet majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva