Gaming

Hosszú-hosszú évek után végre kaphatunk egy jó James Bond játékot?!


Rázva, nem keverve!

A tegnapi nap folyamán nagyon titokzatosan ejtették el, hogy a Hitman sorozatról méltán híres IO Interactive a mai napon egy olyan új készülő játékot jelent be, ami ezúttal semmilyen formában nem kapcsolódik a Hitman-hez és annak világához. Aztán eljött a bejelentés, mindenki szeme kerekedhet,

az IOI műhelyében ugyanis egy teljesen új James Bond játék van készülőben!

Túl sok konkrétumot sajnos nem tudtunk meg, csupán annyit, hogy egy Bond előzménysztorit mutat majd be, de azt viszont már most kijelenthetjük, hogy jobb kezekbe a 007-es ügynök nem is kerülhetett volna. Azok, akik valamelyest követték a brit titkosügynök videojátékos pályafutását tudhatják, hogy az utolsó próbálkozások mind a kritikusok, mind a játékosok szemében csúnyán leszerepeltek, nagyjából annyira, mint az alapot adó Daniel Craig filmek.

Pedig látott ám szebb napokat mindenki kedvenc nőcsábásza, a Pierce Brosnan fémjelezte GoldenEye Nintendo 64-es játék kultikus alkotásnak számít, amely forradalmasította mind az FPS, úgy pedig a multiplayer fogalmát konzolon. De ott van a PlayStation 2-es, legendás Sean Connery-féle (nyugodjon békében) From Russia with Love, mely az azonos című mozifilm alapján készült és a mai napig az egyik legjobb videojáték, ami film alapján készült. De máig rettentő élvezetes kaland a 2002-es Nightfire is, ami zseniálisan ötvözte a kütyühasználatos lopakodást a tipikus FPS-es akcióval (nem mellesleg pedig a játék PC-s portját maga a Gearbox készítette).

Mindezek után a 007-es jogai az Activision-höz vándoroltak, akik láthatólag nem tudtak mit kezdeni a karakterrel, sőt, rendre egy Call of Duty Light Edition benyomását keltette. Szerencsére 2013-ban szabadon igazolhatóvá vált, és még azt is pletykálták, hogy akár egy Telltale-féle kalandjáték is megszülethet, erre viszont nem került sor, időközben pedig a cég is megszűnt.

Most viszont minden esély megvan rá, hogy a legendás Hitman-nel már jócskán bizonyított IO bábáskodása alatt nemcsak hamvaiból támad fel, hanem elkészülhet az eddigi legjobb 007-es játék!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva