Valorant

Erről van szó: a Team Horizon Reapers is bejutott a First Strike következő szakaszába!


Két magyar csapat is ott lesz a Play-In-ben!

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a need more DM ott lesz a First Strike második kvalifikációjának Play-In szakaszában, de mint utóbb kiderült, nem lesznek egyedül. A Team Horizon Reapers ugyanis végigverekedte magát az utolsó selejtezőn, így a pénteki játéknapon két magyar csapatnak is szurkolhatunk!

A THR az alábbi eredményekkel jutott túl a “D” jelű kvalifikáción:

  • 13:11 vs. NEDS (top 256)
  • Az ellenfelet kizárták (top 128)
  • 13:7 vs. GodVibes (top 64)
  • 14:12 vs. MJAOMODE (top 32)

A Necrotic Esports a legjobb 128-ig jutott, ahol 13:10-re kapott ki a Movistar Riders csapatától. A shiddy-vel felálló VALORANDO az utolsó mérkőzésen (top 32) hasalt el, ahol a Rix.GG ellen szenvedtek 13:7-es vereséget.

Magyar szemmel persze így sem panaszkodhatunk, hiszen a need more DM-nek és a THR-nek is szurkolhatunk a holnapi játéknapon! Az első összecsapásra 17:00-kor, a másodikra pedig 18:00-kor kerül majd sor.

A selejtező utolsó összecsapásának statisztikái. A hosszabbításba torkolló Split-es meccs 51 percig tartott.

Emlékeztető

Mi az a Play-In? A két nyílt kvalifikációból egyaránt 16-16 csapat került tovább a következő szakaszba, a Play-In-be. A 32 csapat továbbra is BO1-es egyenes ági formátumban játszik, közülük nyolcan pedig bejutnak a rájátszásba. Ez azt jelenti, hogy a magyaroknak holnap két meccset kell megnyernie a következő szakasz eléréséhez.

A rájátszásra szombaton és vasárnap kerül sor, ahol már BO3-ban játszanak a felek, és a négy legjobb csapat bejut a 100 ezer eurós regionális döntőbe. A magyar csapatok számára is ez lehet a célkitűzés, ám ehhez még két-két akadályon túl kell jutniuk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva