Akciók

Bitang nagy leárazással robbant az Xbox Black Friday akciója!


A Feket Péntek Xboxra is megérkezett!

Elérkeztünk az év azon szakaszához, ami tulajdonképpen másról sem szól, mint hogy hogyan költsük el a pénzünket a különböző Black Friday leárazások során. Mindebből természetesen a gémerek sem maradnak ki, szinte minden platform online store-ja megtartja a maga akcióját, Xboxon például eddig egészen ritkán látott őrületes mennyiségű játékra csaphatunk le az eredeti ár töredékéért csupán.

Az akcióban megszámlálhatatlan játék kapott helyet, köztük pár olyannal is, amit már tartalmaz, vagy hamarosan tartalmazni fog a Game Pass, szóval érdemes résen lenni. Aggodalomra persze semmi ok, még így is több tucatnyi cím akad, amit beszerezhetünk, kezdve a legfrissebbektől (Watch Dogs Legion, FIFA 21, Tony Hawk, Mafia: Definitive Edition…), az 1-2 éves játékokon át (Assassin’s Creed: Odyssey, Red Dead Redemption 2, Far Cry 5, Control…) visszamenőlegesen a régebbi címekig, vagy azok felújított változatáig.

Van hát miből csemegézni, és még kapkodni sem nagyon kell, az óriási Xbox Black Friday még két teljes héten keresztül, mától egészen december 3-ig elérhető lesz, egyenesen az Xbox Store-ból.

Mindemellett azok, akik november 22. és 30. között előfizetnek az Xbox Game Pass Ultimate-re, 40%-os kedvezményt kapnak három teljes havi előfizetés árából!

Ez azért egészen jó üzlet lehet azok számára is, akiknek nincs a háztartásban egy Xbox konzol, ugyanis az xCloud – a Game Pass-ba ültetett játékstreaming – jóvoltából szinte bármilyen Androidos készülékről játszhatunk a kínálat majd összes játékával – némelyikkel kontroller nélkül, csak az érintőképernyő használatával. Továbbá szintén ebben az időintervallumban olcsóbban beszerezhetjük az új típusú Xbox kontrollerek valamelyik színű variánsát is, a hivatalos viszonteladók listáját november 22-től keressétek a Microsoft felületén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva