BoardGame

Kampány az otthoni társasjátékozásért – és még nyerhetsz is egy csomó mindent


Holnap egész napos társasjátékos live-ot tart a Gémklub.

Az egyik vezető hazai társasjáték-kiadó, a Gémklub idén ősszel nagyszabású eseménysorozatot tervezett, kicsit bepótlandó az év első felének járványügyi korlátozásai nyomán elmaradt programokat. Ez lett volna a Gémklub Társasjáték-maraton, melynek során öt héten át tematikus estek, versenyek, bemutatók lettek volna, és egy egész napos live-esemény.

Amit – mivel alapvetően online-esemény – meg is tudnak tartani. Egyúttal év végéig tartó kampányt is indítanak: Társasjáték-maraton – Home keretében kedves/vicces képet vagy videót kell posztolni otthoni társasozás közben saját Facebook- vagy Instagram-oldalunkra. Persze Gémklub-kiadású játékot kell játszani, és oda kell tenni a #társasjátékmaraton hashtaget, és be is kell tagelni a kiadót. Aki ezt még ma, tehát november 20-án éjfélig megteszi, a szombati live során nyerhet egy 2020-as Origamit és egyet Tea 2 főre című, szintén idei megjelenésű játékból.

De aki rögzíti a partit a Gamerelationben alkalmazásba, akkor január 6-án lehet nyerni egyet a Kapcsolj! – A Föld körülből, a Korinthoszból és az Animix: Ki lesz az állatok királya? című játékból. A live programjának része egyébként a Gémerfészek podcast idei utolsó adása is. Illetve egy jövő évi megjelenést is bejelentenek majd, ami állítólag “robbanni fog”. És még egy sorsolás lesz, és ehhez nem is kell betenni a partinkat a Gamerelationbe, elég hozzá a szabályos posztolás; ezen a Kapcsolj! – Konyhaművészet és a Cica, pizza, taco, gida, sajt című játékokból lehet nyerni.

 

Túró Dóra, lánykori nevén Halmozottan Hátrányos Helyzetű Drabális Túró Dóra gyermekkora rémálom volt számára”…

Túró Dóra darálója – új játék a Legyél te is NER-lovag! társasjáték alkotóitól

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva