Gaming

A Cyberpunk 2077 első ingyenes DLC-je Witcher tartalmakat ad a játékhoz!


Ingyen tartalomban sem lesz hiány!

A CD Projekt Red nem véletlenül a videojátékipar egyik legszeretettebb vállalata. Szinte minden eddigi megjelent alkotásuk példamutató mennyiségű tartalommal, adott esetben pedig ezeken felül ingyenes extrákkal volt ellátva, mely közül a legemlékezetesebb a The Witcher 3 utáni ingyenes kontentáradat volt – a fizetős kiegészítők minőségéről pedig már nem is beszélve.

A lengyel csapat már hónapokkal ezelőtt leszögezte, hogy nem lesz ez másként a Cyberpunk 2077 esetében sem, ami a Vaják harmadik kalandjához hasonlóan több tucat minden játékos számára elérhető ingyenes DLC csomagokat jelent.

Az érkező digitális tartalmakról eddig még nem tudunk sokat, de szinte biztos, hogy a megjelenést követő első hetekben leginkább kozmetikai kiegészítések érkeznek majd. Az első ilyen csomagról most le is rántották a leplet, így aki megveszi a játékot – legyen szó bármilyen platformról -, azok az alább látható The Witcher tematikájú in-game tárgyakkal gazdagodnak majd.

Ezután természetesen érkeznek még egyéb kisebb-nagyobb pakkok, később pedig a Hearts of Stone és a Blood and Wine-hoz hasonló, szinte már önálló játékként funkcionáló DLC-k is – ezek viszont már bizonyosan nem lesznek ingyen. De ha mindez nem lenne elég, a dobozos kiadás lemezei mellé is egész tetemes mennyiségű extrát csomagolnak, ha pedig GoG-ról rendelitek elő, akkor ingyen képregény is üti a markotokat!

A Cyberpunk 2077 – most már tényleg – december 10-én jelenik meg Xbox One és Series konzolokra, PlayStation 4-re és 5-re, illetve PC-re.

Xboxon játszol és még nem léptél be a csoportunkba, ahol a legfrissebb hírekről és akciókról értesülsz?

Vagy talán PlayStation-ön játszol és abba a remek közösségbe csatlakoznál be?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva