Counter Strike

Úgy tűnik a Chaos EC ki akar szállni a CS:GO-ból, óriási a bizonytalanság


Az amerikai szervezetnek elege lehet szeretett játékunkból.

Több pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy az amerikai Chaos Esport Club nem szeretne többé CS:GO csapatot birtokolni. A DBLTAP úgy tudja, részben az áll a háttérben, hogy a befektetők egy része inkább más játékokban látja most a sikert. Nem ők lennének az első amerikai szervezetek, akik hirtelen búcsút intenek a CS-nek. Nem olyan rég a 100 Thieves és a Swole Patrol is szélnek eresztették a csapataikat.

A döntések hátterében az állhat, hogy az online CS éra annyira kiszámíthatatlan és fenntarthatatlan, hogy az organizációknak nem érdemes ennyi pénzt beleölni. A Chaos EC 2015-ben alakult, a CS:GO világában pedig 2018 végén csatlakoztak, akkor egy svéd lineuppal, ott volt Maikelele, Devilwalk és pronax is. 2019 szeptemberében már egy észak-amerikai felállást birtokoltak, ahonnan steel bekerült az év végi top 20-as hltv-s listába. Azóta abból a felállásból senki sem tagja a mostani lineupnak…

Kérdéses, ha a Chaos leadja a szerelést, a csapat együtt marad-e, vagy ők is szétesnek, mint az a 100 Thieves-szel is történt?

Forrás: DBLTAP.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva