Call of Duty

Rég bővült ilyen hasznos funkcióval a CoD: hamarosan jöhet a loadout megosztás!


Ennek a funkciónak bizony tudnánk örülni!

Legutoljára talán a report funkció volt ennyire hasznos újdonság a Call of Duty-ban, mint amilyen hamarosan sokak nagy örömére érkezhet a Warzone-ba, a Cold Warba és talán a Modern Warfare-ba. Azt ugyan még nem tudni, hogy mikor, de szinte biztosra vehető,

hogy jön a ‘Loadout megosztás’ funkció, mellyel egyetlen gombnyomással oszthatjuk meg a fegyver összeállításainkat bármilyen közösségi platformon, legyen az a Facebook, a Twitter, vagy egyéb másik közösségi oldal.

A TheGamer amerikai lap munkatársai kiszúrtak ugyanis egy, az Activision által még áprilisban benyújtott szabadalmat, ami egészen pontosan ezt a közösségi oldalakba és a játékba épülő bővítményt írja le. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy hamarosan végre elfelejthetjük a loadoutokról printscreennel és a kaputelefonnal készített képeket, amiket felvált az egyenesen a játékból (Warzone, Modern Warfare, Cold War) származó dobozka-link, ami nem csak a teljes kiosztást mutatja kiegészítőstől mindenestől, hanem az azzal elért eredményeket, statisztikákat is. Sőt, az új funkció nem csak a megosztogatásokért felel majd, és ez talán a leghasznosabb eleme is!

A megosztott egyedi fegyver összeállítások egyúttal bárki számára azonnal letölthetővé is válnak!

Ez konkrétan teljesen úgy mélységbe repíti a CoD-os közösségeket, ahol ezáltal könnyedén lehet majd tanácsokat kérni, vagy tippeket adni egymásnak. Ebbe persze beletartozik akár a nevesebb játékosok és streamerek kiosztásainak azonnali elérése (akár a játékon belülről), de létrejöhet egy közösségi loadout leaderboard is (szintén játékon belül), ahol egymás beállításait tölthetjük le, próbálhatjuk ki és pontozhatjuk, ha pedig beválik oszthatjuk tovább a barátainknak, vagy a CoD csoportunk több ezer tagjának.

Azt sajnos nem tudjuk, hogy a funkció mikor válik elérhetővé, ahogyan azt sem, hogy a fejlesztése éppen milyen stádiumban van, abban viszont biztos vagyok, hogy dolgoznak rajta, és ha idén már nem is, de jövőre számolhatunk vele. 

Bitang nagy leárazással robbant az Xbox Black Friday akciója!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva