Gaming

Az új rucikkal együtt végre PS5-re átvihető mentésekkel frissült a Spider-Man!


Egy nagyon várt funkció érkezett!

Az Insomniac Games egészen örvendetes dologgal lepte meg a Spider-Man játékosokat. A legutóbbi frissítéssel ugyanis három teljesen új pókgúnyát adtak a játékhoz, sőt, eleget tettek egy korábbi ígéretüknek is így mostantól

minden mentésünket exportálhatjuk a Spider-Man PS5-ös és Remastered kiadásába.

A frissítésnek hála PlayStation 5-ön a feljavított verzióban is onnan folytathatjuk a kalandunkat, ahol az előző generációs masinán abbahagytuk. Ez mondhatni időszerű is volt, sokan ugyanis azt sem értették igazán, hogy a “felhőbe” való mentések korában mi az, ami eddig gátolta a fejlesztőket. Eleinte a Sony-t hibáztatták ezért, a cég viszont elárulta, hogy a cross-gen mentések átvitele elméletben megoldható PS5-ön, ezért ha egy játék ezt nem támogatja, az a fejlesztők döntésén alapszik.

Ez persze ebben jelen esetben csak részlegesen állja meg a helyét, ugyanis az Insomniac Games egy ideje már teljes terjedelmével a Sony portfólióját képzi.

James Stevenson, a játék kommunikációs vezetője a frissítés margójára jegyezte fel, hogy csak a profilunkkal bejelentkezve a PS5-ös verzió automatikusan nem fogja felismerni a mentést. Ahhoz, hogy működjön, előbb közvetlenül a PS4-es verzióból kell exportálnunk, és miután ezzel megvagyunk jelenik meg a folytatni kívánt játékállás az új kiadásban.

Nem mellesleg pedig a három új ruci között megtaláljuk a ‘A Csodálatos Pókember’ mozi jelmezét, ha valaki Andrew Garfieldként hálóhintázna tovább New York utcái fölött.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva