Gaming

Hasznos túlélési tippek kezdő Demon’s Souls játékosoknak!


A vadiúj PlayStation 5 tulajdonosoknak nagyon jól fog jönni.

Ha kellene választanunk egy olyan játékot a PlayStation 5 friss tulajdonosainak, ami az élményt és játékidőt tekintve igazán megéri az árát, akkor szinte kivétel nélkül a Demon’s Souls Remake-t mondanánk. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a szériával még csak most ismerkedők számára a kezdeti időszak biztosan nehéz lesz, ezért összegyűjtöttünk pár tudnivalót, aminek hála könnyebben tudtok majd boldogulni.

Az első és legfontosabb dolog az, hogy az ellenfelek megölése után felszedett lelkek gyakorlatilag létfontosságúak az előrehaladásod szempontjából, hiszen a segítségükkel tudod magasabb tapasztalati szintre fejleszteni a karakteredet és jobbnál jobb tárgyakat is ezekből vásárolhatsz magadnak az árusoktól. Ha viszont meghalsz és nem tudod visszaverekedni magad addig a részig, ahol végeztek veled, akkor örökre búcsút inthetsz az addig gyűjtött lélekmennyiségnek.

Ha már szóba jött a halál, akkor beszéljünk is róla, hiszen ebben a játékban rengetegszer fognak megölni, de pont ez lesz az, aminek hála rengeteget tanulhatsz majd a különböző területekről, az ellenfelek viselkedéséről és a rád leselkedő veszélyekről. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a Demon’s Souls Remake merőben más taktikát kíván tőled, mint például egy hentelős szerepjáték, hiszen ebben az alkotásban a lehető legkevesebb ellenség figyelmét kell felhívnod magadra ahhoz, hogy hatékonyan és relatíve gyorsan végezhess velük.

Ugyanakkor előbb vagy utóbb rá fogsz jönni arra, hogy a játékban lévő pályákon vannak olyan részek, shortcutok, amikkel nagy mértékben lerövidítheted a szenvedéseid sorát, de ezeket elsőre egyáltalán nem lesz olyan könnyű felfedezni. Arra is oda kell figyelned, hogy mindig csak a feltétlenül szükséges mennyiségű cuccot cipeltesd a karaktereddel, hiszen ez meghatározza azt, hogy milyen messzire tudsz a karaktereddel gurulni, illetve sprintelni, ha a helyzet éppen úgy kívánja.

Kasztok terén szabad kezet ad neked a játék, de sokak szerint teljesen kezdőként a legjobban akkor jársz, ha a Royalty class mellett teszed le a voksodat, hiszen az L3-mal elsüthető Soul Arrows képesség kisebbfajta csodákra képes ellenfeleknek kiosztott sebzés tekintetében. Persze, a Demon’s Souls Remake esetében hatványozottan igaz, hogy mindenre nem érdemes előzetesen felkészülni, hiszen menet közben mutatja meg a játék a valódi arcát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva