League of Legends

Íme Rell, a League of Legends legújabb hőse

ujsagiro - 3 éve

Hamarosan be is kerül!

Délelőtt beszámoltunk arról, hogy a Riot megvillantotta az új hőst, most pedig már itt is van! Ahogy sejteni lehetett egy tankos supportról van szó, aki még idén megérkezik az éles szerverekre, a tervek szerint december 9-én, a 10.25-ös frissítéssel, amikor egy esemény is várható.

Képességek:

  • Passzív: Rell nagyon lassan támad, de átmenetileg ellopja a célpontja páncéljának és varázsellenállásának egy részét, és az ellopott mennyiségtől függően bónusz sebzést okoz. Ráadásul több különböző ellenfél ellenállását is képes elszívni, így rendkívül erőssé válhat.
  • Q: Rell előredöf a lándzsájával, amellyel minden pajzsot összetör és minden eltalált ellenséget megsebez (a sebzés az első célpont után csökken). Ha Rellnek van egy szövetségese az E – Vonzás és taszítás varázslat kötelékében, akkor ő és a szövetségese is életerőt kap vissza a képességgel eltalált minden egyes hős után.
  • W/1: (Csak nyeregben használható) Rell magasra szökken, a nyerge pedig nehéz páncélzattá alakul, így kap egy hatalmas pajzsot, amely a tönkretételéig vagy a nyereg visszaállításáig tart ki. Földet éréskor minden közeli ellenfelet ledönt a lábáról. Rell az átalakulás során használhatja az E – Vonzás és taszítás, illetve az R – Mágneses vihar varázslatokat. Páncélozott formájában Rell megnövelt szívóssággal, alacsony mozgási sebességgel és mozgásisebesség-korláttal rendelkezik. Az átalakulás után a képesség átváltozik a Fémmágia: Nyeregbe! képességgé.
  • W/2: (Csak páncélos formában használható) Rell előrerohan, a páncélja pedig egy nyereggé alakul, amitől hirtelen megnő a mozgási sebessége. A következő támadása során bónusz sebzést okoz a célpontjának, és átdobja őt a válla felett. Nyeregben Rell mozgási sebessége nagyobb. Az átalakulás után a képesség átváltozik a Fémmágia: Lesújtás képességgé.
  • E: Rell mágnes használatával egy kijelölt szövetséges hőshöz köti a páncélja egy darabját, így bónusz páncélt és varázsellenállást ad a hősnek, amíg egymás közelében tartózkodnak. Rell a varázslat újbóli használatával megszakíthatja ezt a köteléket, amivel elkábítja az összes ellenséget maga körül, a szövetségese körül, illetve kettejük között.
  • R: Rell egy dühös, mágneses támadással magához húzza a közelében lévő ellenségeket. Ezután létrehoz maga körül egy gravitációs mezőt, és néhány másodpercre azon belülre húzza a közeli ellenségeket. A mező nem szakítja meg az ellenségek egyéb műveleteit.

Az alábbi videóban szemléltetve is vannak:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva