Gaming

Ingyenes next-gen frissítést kaphat a The Last of Us 2!


A visszafele kompatibilitáson túl is vannak lehetőségek!

Az év egyik, ha nem a legjobb játéka kétségtelenül Ellie és Joel második megpróbáltatásokkal és érzelmekkel teli kalandja, ami lehetséges, hogy hamarosan ingyenes next-gen frissítést kaphat PlayStation 5-ön.

Ezúttal nem az Amazon volt az árulkodós, hanem a Best Buy, ahol a napokban frissült a The Last of Us 2 PS4-es profilja, melyen ezután megjelent az “includes next-gen upgrade” (az újgenerációs frissítést is tartalmazza) felirat. 

Egy esetleges feltupírozott változat érkezésén nagyon nincs is min csodálkozni, hiszen már az első rész is megkapta a maga Remastered kiadását a PlayStation 4 megjelenésekor. Amin viszont ámulhatunk, hogy ezek szerint a Sony ezúttal nem számolna fel plusz összeget, mint ahogyan teszi azt a Spider-Man újgenerációs kiadása esetében – amit méghozzá a Miles Morales kiegészítőtől elszeparálva nem is vásárolhatunk meg. Sokat szerencsére senki szíve sem fájhat, hiszen a Sony ötödik generációs konzolja szinte teljes egészében kompatibilis az előző generációval, ezért az eredeti játékok is minden probléma nélkül hiánytalanul élvezhetőek rajta.

Arról meg már nem is beszélve, hogy a The Last of Us 2 jelenleg az egyik legszebb játék a piacon, amiből egyelőre nemigen hiányzik egy next-gen frissítés, jelentsen ez bármit is. 

Mindemellett ez természetesen lehet egy Best Buy oldaláról való tévedés is, mivel semmiféle frissítésre utaló jel nem tűnt fel eddig a PS Store-ban, de még az is megeshet, hogy csupán egy nagyobb felbontású textúracsomag, frame-rate és a felbontás növeléséről van szó. Mindenesetre meglepődnék, ha a PS5 első éve TLOU2 “Remastered” nélkül telne el, legyen az ingyen, vagy akár felárért cserébe.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva