Gaming

December 10-én jön a League of Legends: Wild Rift, ezeket kell tudnod róla!


Nemsokára újabb eszközökön játszhatsz a kedvenc MOBA játékoddal.

Kicsivel több mint két hét múlva végre Európába is megérkezik a Wild Rift, aminek hála a League of Legends régi-új formában androidos és iOS rendszerű mobilokon, valamint tableteken is játszható lesz, de előbb vagy utóbb a konzolos változata is meg fog jelenni. Mivel sokan még nem tudják, hogy miben lesz más a december 10-én Magyarországon is debütáló játék, mint a számítógépeken már régóta jól ismert verzió, ezért egy csokorba szedtük a vele kapcsolatos tudnivalókat.

Ezért lesz akkora durranás a League of Legends mobilos és konzolos változata, a Wild Rift!

A résztvevők és a cél a Wild Riftben se változott, hiszen itt is két darab 5 játékosból álló csapat küzd meg egymással és természetesen az nyer, aki hamarabb lerombolja az ellenfél nexusát. Utóbbiban a 3 féle típussal rendelkező minionök és optimális esetben csapattársaid is segíteni fognak, bár a legjobban ezúttal is akkor jársz, ha ismerősökkel vágsz bele a mérkőzések darálásába. Mivel a játéktér jóval kisebb, mint a PC-s változat esetén, ezért a meccsek nem tartanak majd tovább 15-20 percnél és a megfelelő mennyiségű aranyat is sokkal gyorsabban tudod közben összegyűjteni, valamint a cooldownok csökkentése miatt hősöd képességeit is gyakrabban tudod használni.

Utóbbikon egyébként apróbb finomhangolásokat végeztek a fejlesztők – kivéve Ashe ultiját, amit a mobilplatform miatt irányíthatóvá tettek -, de az továbbra is fontos lesz, hogy a megfelelő sorrendben osszuk majd el rájuk a szintlépésekkor megszerzett skillpontokat. A dzsungeles játékosoknak jó hír, hogy a Rift Herald, a Baron Nashor és a sárkányok a Wild Riftben is visszaköszönnek, úgyhogy némi extra erősítés reményében érdemes lesz őket néhanapján meglátogatni, amihez nagy eséllyel a másik csapat tagjainak is lesz egy-két keresetlen szavuk.

Újdonság viszont, hogy hősünk maximum 15-ös szintű lehet, így az ezután szerzett tapasztalati pontok már semmilyen előnyhöz nem juttatnak minket. Ellenben aranyat értelemszerűen az utolsó pillanatig érdemes gyűjteni, hiszen a belőlük vásárolt, erősebb tárgyakkal akár még egy elveszettnek hitt meccset is megfordíthatunk.

Ne feledjétek, hogy a League of Legends Wild Rift december 10-én (csütörtökön) válik elérhetővé Európában, ami pont elegendő időt ad arra, hogy addig is gyakoroljunk a PC-s változatával.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva