R6

Hamarosan 4K felbontásban 120 fpssel lesz játszható a Rainbow Six Siege a legújabb konzolokon!


Még sosem volt ennyire szép a Ubisoft lövöldéje.

Igencsak izgalmas hónapot tartogatott számunkra a november, hiszen végre megjelentek a Microsoft és a Sony következő generációs konzoljai, amik többsége ugyan hiánycikknek számít, mi mégis le tudtuk tesztelni egyiküket. Bár játékokból mindkét oldalon lehet találni kiváló alkotásokat, a régebbi címek kedvelői is örülhetnek, hiszen több korábbi darab is meg fogja kapni a maga next-gen frissítését.

Így lesz ez hamarosan a Rainbow Six Siege esetén is, ami december elején egy ingyenes frissítésnek hála fogja a legszebb és reményeink szerint a legjobb formáját megmutatni. A Ubisoft természetesen kiemelte, hogy csak abban az esetben nem kell fizetnünk az upgrade-ért, ha az előző generációs PlayStation konzolról váltunk az újra (és persze ugyanez igaz a korábbi és a mostani XBOX esetén is), valamint fontos még az is, hogy ha lemezen vettük meg korábban a játékot a régi gépünkre, akkor kizárólag akkor működik a dolog, ha az új konzolunknak is van lemezmeghajtója.

Ha viszont ez megvan, akkor félig már nyert ügyünk van, hiszen az összes addig elért eredményünket és megszerzett tárgyunkat átvihetjük a vadiúj gépünkre, amiről nem mellesleg a Ubisoft Connect ökoszisztémája gondoskodik. A másik jó hír, hogy a cross play olyan szinten már biztosan meglesz, hogy a PlayStation 4 játékosok a PlayStation 5 tulajdonosokkal játszhatnak majd együtt, a korábbi XBOX ONE vásárlók pedig az új XBOX Series X és XBOX Series S vevőivel, de már dolgoznak az eggyel nagyobb merítéssel dolgozó megoldáson is.

Grafikai beállítások terén pedig összesen kétféle megjelenítési mód közül választhatunk majd: az egyik a Performance mód, ami a nevéhez hűen a 120 fpst célozza meg, viszont ebben az esetben dinamikusan skálázódó 4K felbontást kapunk PlayStation 5-ön és XBOX Series X-en, míg az XBOX Series S erre csak full HD-ban lesz képes. A másik pedig a Resolution mód, amiben rendes 4K felbontás mellett 60 fps-re lesz képes a játék az erősebb konzolokon, míg az XBOX Series S itt csak 1728p mellett fogja tudni a 60-as frameratet.

A következő generációs frissítés debütálásáig ráadásul már nem is kell olyan sokat aludni, hiszen december elsején, azaz jövő hét kedden fog megérkezni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva