Gaming

Decemberben ezt a négy játékot kapjuk ajándékba a Gold előfizetés mellé!


Íme az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate ingyenes havi játékai!

A Microsoft az Xbox Live Gold előfizetése mellé adott ajándék játékaival hónapról hónapra egyre inkább visszavesz a korábbi tempójából, hogy ezzel is terelje a felhasználókat az egyre népszerűbbé váló Game Pass Ultimate felé. Ezért is van, hogy egyre kisebb nevű címek érkeznek az első előfizetési modellbe, igaz, ez nem jelenti egyenesen azt, hogy rosszak is lennének.

A tendencia decemberben sem változik, amikor a Saints Row: Gat out of Hell mellett három kevésbé ismert, ámde roppant szórakoztató játékot tölthetünk majd le ingyen. 

December 1-től a kalandjátékok szerelmesei köszönthetik a ‘The Raven Remastered’-et, illetve a sorozathoz hűen teljesen elborult Saints Row: Gat out of Hell-t. Előbbi egész hónapban elérhető lesz, míg utóbbit december 16-án váltja a legendás Tim Schafer zseniális puzzle-kalandja, a Stacking, melyben matrjoska bábukba pattanhatunk ki és be. Szintén december 16-tól válik letölthetővé a gyors akcióra kihegyezett shoot’em up-féle platformer Bleed 2, melyet egészen január 15-ig érhetjük majd el.

A játékokat minden Xbox konzolra letölthetitek, amiket szokásos módon a Games with Gold menüben találtok – természetesen Gold, vagy Game Pass Ultimate előfizetés ellenében.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva