Akciók

Zseniális játékokat és extra meglepetést hoz a PlayStation Plus az év utolsó hónapjára!


Ezekkel gyorsan eltelnek majd az ünnepek.

Ha másban annyira nem is, de abban mindenképpen egyetérthetünk, hogy sok szempontból egy igencsak húzós éven vagyunk túl, aminek hatásai a játékipart és a konzolgyártást is erőteljesen érintették. Emiatt ugyebár világszerte hiánycikk lett a Microsoft és a Sony következő generációs konzolja, de úgy néz ki, hogy hamarosan minden jobbra fordul és még több játékos örülhet majd a saját XBOX Series S/X, vagy éppen PlayStation 5 gépének, amivel együtt a vadiúj játékok is elkezdenek még nagyobb ütemben megjelenni.

A Sony ebben a sajátos helyzetben is gondol az év méltó lezárására, ezért decemberben egészen elképesztő játékokat fognak ajándékba adni a PlayStation Plus előfizetőinek. Itt van egyből a széria legújabb részének számító Worms Rumble, ami a megszokottnál jóval magasabb szintre emeli a háborúzásban gazdag kukacoskodást, hiszen végre valós időben eresztenek egymásnak egyszerre 32 játékost. Ehhez ráadásul kapni fogunk izgalmas játékmódokat is, amibe beletartozik a klasszikus deathmatch és a battle royale-ok koncepciójára emlékeztető Last Worm Standing.

Itt azonban nem áll meg a történet, mivel következő hónapban a miénk lesz a Just Cause 4 is, aminek leginkább azok fognak örülni, akik élnek-halnak a robbanásokban és lövöldözésekben gazdag akciófilmekért. Az elképesztően adrenalindús alkotásban ráadásul egy óriási, nyílt világot kapunk, amit a néhol már egészen hihetetlen rombolhatóság, az extrém időjárási körülmények és az alsó hangon is 16 órás játékidő tesz teljessé.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy harmadik játéknak megkapjuk a Rocket Arena-t is, ami egy kellemesen intenzív, többjátékos shooter temérdek pályával és crossplay támogatással. A felsoroltakon túl pedig egy extra meglepetéssel is készül a Sony, hiszen azok a játékosok, akik nem fizettek még elő a PlayStation Plus-ra, de megvan nekik a GTA V, a FIFA 21, vagy a Call of Duty Black Ops Cold War, azok december 19. (szombat) és december 20. (vasárnap) között ingyen tolhatják majd a játékaik multiplayer módjait.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva