Gaming

A horror rajongók örülhetnek: Hideo Kojima már dolgozik a következő Silent Hill játékon!


Nem kell majd tőle félni, csak egy kicsit megijedni.

Egészen durva belegondolni, hogy több mint 20 éve debütált a Silent Hill széria, ami akkoriban rengeteg játékosnak okozott álmatlan éjszakákat rémisztő mivolta miatt. Azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán és a franchise már kezdett feledésbe merülni, ám pár évvel ezelőtt elkezdték pletykálni, hogy hamarosan egy teljes rebootot kaphat, hogy a kor igényeihez igazodva ijesztgethessen újabb gamereket világszerte.

Ugyebár még 2014-ben érkezett meg a borzasztóan félelmetes P.T., ami játszható teaserként vezette volna fel a vadiúj Silent Hill epizódot, ám azután az egész projektet leállították, a Metal Gear szériáról elhíresült Kojima összerúgta a port a Konamival és úgy nézett ki, hogy soha nem lesz az egészből semmi. Imáink azonban meghallgattattak, hiszen legutóbb több forrásból is megerősítették, hogy jön a régóta emlegetett reboot, amit Hideo Kojima csapata, a Sony Interactive Entertainment és a Konami fog mégiscsak tető alá hozni.

A legfrissebb információk és a korábbi pletykák fényében sokan úgy gondolják, hogy az új Silent Hill játék PlayStation 5 exkluzív lesz, de ezzel kapcsolatban még nincsenek hivatalos információink. A hallgatás hamarosan azonban befejeződhet, hiszen egyre többen állítják azt, hogy az idei The Game Awards-on fogják bejelenteni a következő részt, amire már nem is kell olyan sokat várni, hiszen december 11-én (pénteken) fogják megrendezni.

Fontos azonban már most leszögezni, hogy hivatalosan még egyik fél sem erősítette meg a fentebb felsoroltakat, bár szerintünk erre hamarosan sort fognak keríteni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva