Gaming

Egy elszánt streamer sérülés nélkül (!) vitte végig a Demon’s Souls felújított változatát PlayStation 5-ön!


Na, ki tudja utána csinálni?

Vannak igazán elvetemült emberek, akik a meglepően nehéz játékokkal szeretik edzésben tartani az idegrendszerüket. És van The_Happy_Hob, aki jó eséllyel a világ egyik legelszántabb streamere, hiszen nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint hogy sérülés nélkül (!) viszi végig a Demon’s Souls felújított változatát a Sony következő generációs konzolján.

Természetesen mint minden nagyobb dolog az életben, úgy ez sem ment egyszerűen, hiszen a fiatal srác több streamben is próbálkozott az elsőre (és amúgy sokadjára is) embertelenül keménynek tűnő feladattal. A megoldás érdekében számtalan órát beleölt a gyakorlásba és a különböző taktikákkal való kísérletezgetésekbe, ugyanis két évvel ezelőtt hasonló metódussal már végigtolta sérülés nélkül a teljes Dark Souls trilógiát.

Hasznos túlélési tippek kezdő Demon’s Souls játékosoknak!

Persze, a szinte véget nem érő próbálkozásoknak meglett a gyümölcse, ugyanis sikerült minden ellenséges támadást kikerülve végigvinnie a játékot. Ám úgy néz ki, hogy Hob itt egyáltalán nem tervez megállni, ugyanis megfogadta, hogy még idén egymás után fogja sérülés nélkül végigjátszani a Demon’s Souls, Dark Souls, Dark Souls II, Dark Souls III, Bloodborne és Sekiro ötösfogatot, ami már valóban lehetetlen küldetésnek tűnik, de azért innen is sok sikert és kitartást kívánunk neki hozzá.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva