Gaming

Isteni játékmenet videókon mutatja meg újra magát az Immortals Fenyx Rising!


Bízunk benne, hogy a francia kiadó egy nagyot fog vele gurítani.

Mondhatni nem kis fába vágta a Ubisoft a fejszéjét, hiszen szeretnének egy olyan nyílt világú akció-kalandjátékot összehozni, ami képes felvenni a versenyt a Nintendo platformjain sikert sikerre halmozó Zelda: Breathe of Wild-dal. Hamarosan kiderül, hogy ez sikerül-e nekik, ugyanis december 3-án (csütörtökön) jön az Immortals Fenyx Rising, ami most újabb játékmenet videókon mutatja meg magát a különböző konzolokon.

A legfrissebb anyagokból is tisztán látható, hogy a Ubisoft gyermeke egy pillanatig sem akarja túlságosan komolyan venni magát, hiszen inkább egy mesés, de fordulatos történetet fog elhozni nekünk. A fejlesztők ígérete szerint unatkozni biztosan nem fogunk, ugyanis az általuk megteremtett óriási univerzumban rengeteg fő- és mellékküldetés fog várni ránk, miközben különlegesebbnél különlegesebb területeket fedezhetünk fel.

Amit az utóbbi Assassin’s Creed részekben már megszokhattunk, az itt is elérhető lesz, azaz már a játék kezdetén kiválaszthatjuk, hogy női, vagy férfi főhőssel szeretnénk felgöngyölíteni az első látásra sem mindennapi sztorit. Ennél azonban sokkal fontosabb lesz, hogy utunk során számtalan mitológiai teremtménnyel fog összehozni minket a sors, akik ellen eltérő taktikákat és a lehető legerősebb fegyvereket kell majd bevetnünk, ha nem szeretnénk idő előtt elhalálozni.

Mindezek mellett a szürkeállományunkat is alaposan meg fogja mozgatni a Ubisoft legújabb játéka, amiben logikai feladványok, idegrendszert alaposan próbára tevő platformer részek és életveszélyes akadálypályák egyaránt helyet kapnak. Ne feledjétek, hogy az Immortals Fenyx Rising december 3-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, XBOX ONE-ra és XBOX Series konzolokra, valamint Nintendo Switchre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva